Fra fortvilelse til håp

Små og store stjerner  
little_prince.jpgEn oppfatning om at barnet alltid vil være hjelpløst og håpløst kan lett bli en selvoppfyllende profeti.  Det er mye som er mulig, ofte mer enn vi tror.  Her har vi samlet de mest spektakulære suksesshistoriene.  Disse små og store stjerner får oss til å løfte blikket og tør å tro på menneskets uante muligheter. 
Kjendiser og rollemodeller med ASD.  Ikke alle kan bli kjendis, men alle har sine sterke sider.
Forfattere med og uten talespråk.  På denne lista over selvbiografier finner du bl.a. Tom Roland Ekeberg, som har skrevet to bøker tross liten evne til muntlig språk.  Iris Johansson står også på lista.  Hun prater bra nå, men hun hadde ikke språk som 4 åring og foreldrene ble anbefalt å sende henne til en institusjon.  Tips:  Her er en amerikansk nyhetsreportasje om Jenna Lumbard.  Hun kan ikke snakke men har skrevet en barnebok.  Hun har en trofast assistent og et godt liv.
Talentfulle musikere og dansere.  Kan en autist bli en artist?  Kan en tågjenger med ASD og ortopediske sko bli en fremragende danser?  Svaret er ja, som du vil se på videoene samlet i foregående link.

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer