Velkommen til Troms lokallag

Velkommen til Autismeforeningen, Troms lokallag. Vår forening er for mennesker med autismespekterdiagnoser, pårørende, fagpersoner og andre interesserte.
Autismeforeningens visjon er: Varig god livskvalitet i et mangfoldig samfunn.
Vi sender jevnlig ut info om våre aktiviteter på e-post. Mottar du ikke e-post send oss gjerne en melding om det slik at vi får lagt deg til i kontaktlisten vår.

Kontaktperson
Styret Troms lokallag for 2024

Leder: Silje Haavet Westhrin, Bardu

Styremedlem: Cecilie Halvorsen, Bardu

Styremedlem: Aggie Peterson, Tromsø

Styremedlem: Kirsti Helland, Tromsø

Styremedlem: Astrid Wara, Tromsø

Styremedlem: Kaja Bergskaug, Bardu

Likepersoner i Troms

Likepersoner

Vår likepersonstjeneste er et av de viktigste tilbudene vi har i Autismeforeningen i Norge (AiN). En likeperson er en person som selv har en diagnose eller er pårørende. Likepersonen gir informasjon og veiledning, slik at den andre kan ta egne valg utfra egen situasjon og virkelighet.

En likeperson er en som selv har erfaring med det du går gjennom. Det vil si at de kanskje selv har barn med ASD, eller det kan også være søsken til personer med autisme. Hvis du trenger noen å snakke med kan ofte en likeperson fra være en god samtalepartner. Likepersonen er ikke fagperson, og gir derfor ikke medisinske eller juridiske råd.

Likepersonene er også tilgjengelig for pårørende, og noen av våre likepersoner er også selv pårørende.

Likepersoner er frivillige, og vi oppfordrer alle som tar kontakt om å respektere dette og ikke tar kontakt utenfor den tiden som er spesifisert på de enkelte lokallagenes likepersonsider.

Likepersonstjenesten utføres på frivillig basis og er gratis. Alle likepersoner har gjennomgått kurs og er pålagt taushetsplikt.

Likepersonansvarlig Troms

Tommy Nilsen
Tlf: 93299575
E-post: tommyni5@hotmail.no

 

Oversikt over alle likepersoner i Autismeforeningen finner du her

Aktiviteter

6. juni 2024
Bardu Eldresenter
Ingen arrangement funnet!

Siste nytt fra lokallaget

Dato: Torsdag 6. juni. Tidspunkt: 19.00 - 21.00. Sted: Bardu Eldresenter . Adresse: Fogd Holmboes gate 32, Bardu. Kvelden vil inneholde informasjon fra leder, åpne samtaler med hverandre og informasjon om likepersoner. Du trenger ikke være medlem i Autismeforeningen for å delta på treffet. Nabokommunene ønskes også velkommen. Kvelden vil inneholde av informasjon fra leder, åpne samtaler med hverandre og informasjon om likepersoner.
2024, Informasjonsmøte, Troms
Informasjonsmøte Autismeforeningen i Troms
Tema
Velkommen til Troms fylkeslag!

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer