Velkommen til årets Høstseminar!

Vi i Hordaland lokallag har de store gleden av å invitere til årets høstseminar lørdag 1. oktober 2022 på Quality Hotel Edvard Grieg. Det vil være faglig påfyll, kontakt med andre. god mat, lade batteriene med en sosial kveld med 3-retters middag og underholdning, og mulighet til overnatting for de som ønsket det.

Her er mulighetene mange for å delta, finn det som passer best for deg/dere:

Seminar m/lunsj,middag og overnatting: medlem kr.950,-/ ikke medlem kr.1.800,-

Seminar med lunsj: medlem kr.300,-/ ikke medlem kr.600,-

Seminar med lunsj og middag: medlem 500,- /ikke medlem kr.1.000,-

Påmelding via denne linken: Høstseminar 2022

Skriftlig påmelding kan også gjøres på følgende måte:

Fullt navn på alle deltagere og eventuelt den som betaler

E-postadresse

Medlem/Ikke medlem

Evt. hvem regning blir betalt av (gjelder fagpersoner)

Sendes:                hordaland@autismeforeningen.no

For spørsmål ta kontakt på Tlf. 905 13 434

NB! Frist for påmelding er lørdag 24.september klokken 12:00. Registreringen begynner 09:30, og seminaret begynner klokken 10:00. Det vil bli lunsj fra 12:30-13:30 og middagen begynner 19:30.

PROGRAM:

lørdag 1. oktober 2022:

09:30-10:00          Registrering og kaffe/te

10:00-10:10          Velkommen v/lokallagets leder, Mette Fratini Flesland

10:10-12:30           Kristian Øen

¨Hvordan møte mennesker på spekteret og hvordan hjelpe med forståelse¨

12:30-13:30          Lunsj

13:30-17.00           Monica Helleland Tøsse

«Familieperspektivet, personer med diagnose trenger ikke bli fikset»

17:00-17:30           Elida Grøndahl

«Jeg fikk diagnose først som voksen»

Det vil bli lagt inn pauser

19:30                      Middag

Ca.21:30                Myrna Braza spiller opp til dans

Da har vi åpnet opp for påmelding til følgende aktiviteter:

Her er linker til informasjon og påmelding til aktivitetene som er klare for påmelding. Flere aktiviteter kommer så fort tid, sted og dato for oppstart er fastsatt.

Minner om at hver enkelt er ansvarlig for en selv og evt. barn, samt at all deltagelse på Autismeforeningen sine aktiviteter skjer på eget ansvar.

For å benytte tilbudene må alle deltakerne, barn og voksne, være medlem i Autismeforeningen (hovedmedlem, den personen i husstanden som er over 18 år, eller husstandsmedlem).

Pris for medlemskap er 400 kr per år for hovedmedlem og 50 kr per år for husstandsmedlem. Er du ikke medlem, men ønsker å melde deg inn? Det kan du gjøre her:  Autismeforeningen – Innmeldingsskjema (jotform.com)

Vi ønsker å gi alle våre medlemmer et tilbud, økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse på våre aktiviteter. Dersom du har behov for fritak for egenandel, ta kontakt med oss på mail: hordaland@autsmeforeningen.no   eller ring: 905 13 434, så finner vi en løsning.

29. september 2022
3. oktober 2022