Buskerud

Hei og velkommen inn hit til siden vår! :)

  • Vi har i skrivende stund 506 medlemmer, og mange av disse er idag deltakere på våre arrangementer. Dette setter vi umåtelig stor pris på. Vi gleder oss til hver aktivitet vi skal avholde, for det er god deltakelse på dem alle sammen. Som jeg pleier å si når jeg er ute og prater med medlemer, eller har samtaler via telefonen: Ingen dere, ingen oss! Takket være deres deltakelse så kan vi jobbe videre med aktiviteter, temakvelder og foredrag.

  • I Drammen har vi følgende faste aktiviteter: Bowling, Lekeland, Trigger, Rush (trampolinepark), Klatring, Mamma og Pappakvelder, Medlemstreff og Treff for voksne med diagnose.

  • I Hønefoss har vi disse faste aktivitetene foreløpig: Bowling, Riding, Mammakveld (venter på at en pappa kan starte opp pappakvelder, for lederen i foreningen gjør seg dårlig som mann) og
    Medlemstreff. I tillegg så ønsker vi å sette igang med treff for voksne med diagnose. Dette blir ikke nå før etter ferien.

  • Vi har også Mamma- og Pappakvelder, og i løpet av høsten så blir det også et for begge to sammen. Dette skal foregå på Trigger i Drammen. Vi tenker at det kan være ålreit for foreldre å komme å prate med andre voksne i samme situasjon uten at man har med seg barna. Her kan man senke skuldrene å ta kvelden som den kommer med god mat, og mye godt humør rundt bordet.
    Vi vil prøve å nå ut til så mange som mulig, og vil kjøre litt informasjonsmøter spredd litt rundt om i vårt distrikt. Vi har hatt i Ringerike, og neste ut er Drammen 23 juni. Hvor vi så havner er vi litt usikre på, men vi skal oppover imot Hallingdalen et sted i løpet av ettersommer’n, og vi tenker at vi bør komme oss oppover imot grensa mot innlandet i retning Fagernes. Vi skal også utover høsten ha foredrag i Drammen og i Hønefoss, samt at vi skal kjøre litt temakvelder på medlemstreffene våre. Dette vil det komme litt mer info om etter sommerferien, for det er mye som må planlegges, og datoer på plass før vi kan få det ut. Vi har mange gode temaer som vi ønsker å belyse.
  • Vi trenger også litt hjelp til å holde treff/aktiviteter utover i distriktene, så er du interessert eller vet om noen som kunne tenkt seg å være ansvarlig for dette, så be de ta kontakt med leder eller nestleder for å slå av en prat.

  • Har du noe på hjertet så er du hjertelig velkommen til å slå av en prat med oss i styret. Vi er alle likepersoner, og har taushetsplikt!

Mvh Gro Iren/leder

Styret:
Lokallagsleder:
Gro Iren Johnsen Stenberg
Tlf: 924 38 171
Mail: gro.i.j.stenberg@autismeforeningen.no

Nestleder:
Terje Kristiansen
Tlf : 95924435
Mail: terje.kristiansen@autismeforeningen.no

Økonomiansvarlig:
Reidar Lauritsen
Tlf: 950 21 509
Mail: relaurit@online.no

Sekretær:
Kristin Knutson
Tlf: 907 48 853
Mail: kristinknut@gmail.com

Styremedlem/Likepersonskoordinator:
Frank-Erik Hostvedt Knudsen
Tlf: 926 12 732
Mail: frank-erik.h.knudsen@autismeforeningen.no

Styremedlemmer
Eva Norfjord
Tlf: 938 99 685
Mail: eva.nordfjord@autismeforeningen.no

Jan Erik Buskop
Tlf: 408 96 747
Mail: janerik.buskop@gmail.com

Bente Berg-Hansen
Tlf: 986 99 723
Mail: be.berg.hansen@gmail.com

Varamedlem:
Josef Thu
Tlf: 481 51 445
Mail: josef.thu@drammen.kommune.no

Ann Merethe Bratlund Klaussen
Tlf: 949 76 934
Mail: annmerethe.klaussen@autismeforeningen.no

Valg komiteen:


Leder:
Axel Nordfjord
Tlf: 984 94 085
Mail: axelfinnur@gmail.com

Medlem:
Fabiana Zeiner Knudsen
Tlf: 916 92 074
Mail: fabianaknudsen@msn.com

Trine Lise Christensen
Mail: trine-lise@hotmail.com

Aktiviteter

9. oktober 2022
Klatreverket i Drammen
10. oktober 2022
12. oktober 2022
Hest og mestring
12. oktober 2022
Ringerike Sykehus
Ingen arrangement funnet!

Siste nytt fra lokallaget