Buskerud

Hei og velkommen inn hit til siden vår! Her er det litt info om hva vi gjør, og hva vi ønsker å komme igang med. I tillegg har vi navn og kontaktinformasjon om hvert enkelt medlem av styret:)

  • Vi er i vårt lokallag ca 600 medlemmer, og mange av disse er idag deltakere på våre arrangementer. Dette setter vi umåtelig stor pris på. Vi gleder oss til hver aktivitet vi skal avholde, for det er god deltakelse på dem alle sammen. Som jeg pleier å si når jeg er ute og prater med medlemmer, eller har samtaler via telefonen: Ingen dere, ingen oss! Takket være deres deltakelse så kan vi jobbe videre med aktiviteter, temakvelder og foredrag.

  • I Drammen har vi disse aktivitetene: Pårørendekvelder for damer og menn, bowling, Rush, Trigger, Lekeland, pepperkakebaking, medlemstreff, og treff for voksne med diagnose.
  • I Hønefoss har vi disse faste aktivitetene: Bowling, riding, pårørendekvelder for damer og menn, og medlemstreff.
  • Egenandel er på 50,- på de fleste aktiviteter, men på pårørendekvelder hvor vi er lager litt god mat på våre lokaler, eller er ute og spiser på restaurant så vil egenandelen være 100,-
  • Vi starter opp med svømmetrening hver 14 dag fra og med 29 mars kl 17.00 på Furumo svømmehall i Geithus. Vi tar dere imot frem til kl. 19.00, men man kan være i hallen frem til kl. 20.30. Egenandelen vil her være 50,- for barn og ungdom, og 75,- for voksen. Ledsagerbevis kan benyttes for de som har det.
  • Vi vil prøve å nå ut til så mange som mulig, og vil kjøre litt informasjonsmøter også i år spredd litt rundt om i vårt distrikt. Vi ønsker å ta en tur til Kongsberg, og også videre oppover Hallingdalen. Dette jobbes det nå for at vi skal få til.
  • Vi ønsker å ha litt temakvelder på medlemstreffene våre. Derfor håper vi at dere kommer med noen innspill til hva dere måtte ønske av tema fremover.

Vi trenger også litt hjelp til å holde treff/aktiviteter utover i distriktene, så er du interessert eller vet om noen som kunne tenkt seg å være ansvarlig for dette, så be de ta kontakt med leder eller nestleder for å slå av en prat.

Har du noe på hjertet så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i styret. Vi er mange likepersoner, og har taushetsplikt! Ring oss, send en sms om du ikke ønsker å prate, eller sende en mail til den du ønsker å komme i kontakt med. Likepersons Koordinatoren vår kan kontaktes om du er usikker, også setter han deg i kontakt med den han mener er den rette for deg og det du ønsker å prate om.

Mvh Gro Iren/leder

Styret:
Lokallagsleder:
Gro Iren Johnsen Stenberg
Tlf: 924 38 171
Mail: gro.i.j.stenberg@autismeforeningen.no

Nestleder:
Terje Kristiansen
Tlf : 95924435
Mail: terje.kristiansen@autismeforeningen.no

Økonomiansvarlig:
Ann Merethe Klaussen
Tlf: 949 76 934
Mail: annmerethe.klaussen@autismeforeningen.no

Sekretær:
Kristin Knutson
Tlf: 907 48 853
Mail: kristinknut@gmail.com

Likepersonskoordinator:

Jan Erik Buskop
Tlf: 408 96 747
Mail: janerik.buskop@gmail.com

Styremedlemmer
Eva Norfjord
Tlf: 938 99 685
Mail: eva.nordfjord@autismeforeningen.no

Frank-Erik Hostvedt Knudsen
Tlf: 926 12 732
Mail: frank-erik.h.knudsen@autismeforeningen.no

Reidar Lauritsen
Tlf: 950 21 509
Mail: relaurit@online.no

Varamedlem:
Heine Halvorsen

Henriette Sjønnegård

Valg komiteen:


Leder:
Axel Nordfjord
Tlf: 984 94 085
Mail: axelfinnur@gmail.com

Medlem:
Fabiana Zeiner Knudsen
Tlf: 916 92 074
Mail: fabianaknudsen@msn.com

Trine Lise Christensen
Mail: trine-lise@hotmail.com

Aktiviteter

30. mai 2023
2. juni 2023
Buskerudveien 72
5. juni 2023
Hotvetallèen 6,3018 Drammen
Ingen arrangement funnet!

Siste nytt fra lokallaget