Vil du være med på FFO-prosjektet ‘Jeg vil endre’?

ER DU OVER 18 ÅR OG HAR EN FUNKSJONSNEDSETTELSE, KRONISK SYKDOM ELLER ER PÅRØRENDE?

HAR DU MOBILTELEFON MED KAMERA?
DA VIL FFO GJERNE INVITERE DEG MED PÅ PROSJEKTET “JEG VIL ENDRE”!

 FFO Trøndelag har fått dette prosjektet gjennom stiftelsen Dam i tett samarbeid med likestillingssentret KUN. Så det er gratis å delta!

 Prosjektet går ut på å være med på jevnlige digitale treff hvor du diskuterer funksjonshemmedes rettigheter med andre deltakere. 

For mer info og påmelding, klikk her.

Dette er et prosjekt som alle kan delta på og det kan være et flott tidsfordriv i koronatider.

ER DU OVER 18 ÅR OG HAR EN FUNKSJONSNEDSETTELSE, KRONISK SYKDOM ELLER ER PÅRØRENDE?

HAR DU MOBILTELEFON MED KAMERA?
DA VIL FFO GJERNE INVITERE DEG MED PÅ PROSJEKTET: “JEG VIL ENDRE”! 

FFO(Funksjonshemmedes fellesorganisasjon) Trøndelag har fått dette prosjektet gjennom stiftelsen Dam i tett samarbeid med likestillingssenteret KUN. Så det er gratis å delta!

Prosjektet går ut på å være med på jevnlige digitale treff hvor du diskuterer funksjonshemmedes rettigheter med andre deltakere. Du vil få mulighet til å bli kjent med nye mennesker og få kursing i fototeknikk av fotografen og kunstneren Brynhild Bye-Tiller. Bildene dere tar og velger ut vil brukes i kampanjer som tar opp ulike tema på facebook og instagram, og på slutten av prosjektet vil bildene settes sammen til en fotoutstilling og fotobok. Dere som deltar vil selv bestemme over kampanjene og temaene som tas opp, og målet er at gruppa etter hvert skal bli selvgående.

Siden møtene skjer digitalt, kan du være med uansett hvor du bor i landet. 

Du trenger ingen forkunnskaper eller noe spesialutstyr for å være med, det eneste du må ha er mobiltelefon med kamera og et ønske om å dele dine erfaringer med andre som er i en lignende situasjon som deg selv.

Prosjektet begynte litt i 2020 med fotokurs – men disse ligger på nettet så de kan du se når som helst. Vi ønsker oss flere deltakere.  

Påmelding så snart som mulig og innen utgangen av januar 2021 –  lenke for påmelding finner du her 

 Lurer du på noe kan du sende spørsmål til Kari Frøseth via e-post kari.froseth.johansen@ffo.no eller ta kontakt med henne på telefon 414 98 115. 

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer