Vi inviterer til sommerleir i Rauland 30. juni til 3. juli. Passer alle aldre.

Autismeforeningen i Norge, Telemark lokallag inviterer til

sommerleir i Rauland, på Rauland camping, 30 juni til 3. juli 2022

Ankomst torsdag 30. juni fra kl 15

Avreise søndag 3. juli ca kl 12

Adr: Totakvegen 479, Rauland 

https://campingportalen.no/campingplasser/vestfold-og-telemark/rauland-camping

Endelig program for turen, og liste over ting dere skal/burde ha med, kommer i god tid før avreise.

Vi vet at vi kan/skal dra på kanotur, gå tur i fjellet, grille ved vannet, fiske og besøke Barnas seter på Vierli og kanskje tur til Falkeriset. Det er god plass til hengekøyer på campingen, for de som vil teste en natt under åpen himmel.

Fredag skal vi på texmex- og pizzabuffet på Raulandsfjell, som ligger i gangavstand fra campingen. Vi har booket eget rom i 2.etg på restauranten.

Det blir felles måltider ute i partytelt hvor vi fokuserer på det sosiale, og vi handler inn all mat og drikke til maten som melk, juice o.l

 Dere tar kun med spesiell drikke dere vil ha, som brus, energidrikk osv.Det blir i hovedsak brødmåltider, grilling og annen enkel servering.   

Det er begrenset med plasser til campingvogner/bil, så vi anbefaler telt eller lavvo, men har du vogn eller campingbil, så send oss en forespørsel om det er plass først. 

Har du ikke telt e.l så kan alle låne gratis på utstyrssentraler i kommunene. Ta gjerne kontakt med oss om dere trenger hjelp. 

På campingen er det ledig ei hytte/stabbur på 2 etg med plass til 4-5 stk. Her er det førstemann til mølla, så hvis du vil ha denne hytta er det viktig at du/dere gir beskjed raskt. Er den bortleid når dere sender påmelding, blir det lavvo eller telt som gjelder. 

Reiselederne kommer til å ligge på ei hytte som er rett ved felles partytelt hvor vi skal ha alle måltider og andre samlinger. I den hytta blir det muligheter til å trekke seg tilbake i stua for de som trenger det under samling osv. 

Allergier må oppgis før avreise, slik at vi har tid til å handle inn glutenfritt o.l

Plass til max 30 stk

Dette er en tur som alle deltakerne må bidra på. Vi kommer til å lage en vaktliste til de voksne om hva de skal gjøre, og når. F.eks lage frokost, lunsj og grille en dag. Det er bare hyggelig om barna bidrar. Dette blir en skikkelig VI-tur!

Om campingen: 

Kort vei til vannet (Totak)

Noen lekeapparater

Stort sanitærbygg med toaletter (også handikap), dusjer o.l

Gåavstand til Raulandfjell

Bra internett

Enkel standard

Har du ikke mulighet til å kjøre selv, så vurderer vi å leie minibuss hvis det blir mange. Da får man skyss opp og ned. Dette vil koste hver enkelt en liten egenandel. Gi oss beskjed i god tid, slik at vi får leid buss. 

Turen passer for alle aldre, men det er viktig at hver deltaker aksepterer en enkel standard og være forberedt på å være mye ute. 

Pris per pers som inkluderer opphold, all mat og aktiviteter. Inkluderer IKKE reise frem og tilbake med egen bil, mineralvann, alkohol, snack og lommepenger.

500 kr per pers. Max 1500 kr per familie. Betales til konto 2610 17 41566 og merkes LEIR innen avreise.

Minner om medlemspotten (se vedlegg)

Påmelding til mail telemark@autismeforeningen.no må inneholde følgende:

Navn

F.dato

Postnummer

Tlf nr

Hvis du reiser alene, navn og tlf nr til pårørende

Husk at dette er en tur hvor alle har ansvar for seg selv, og egne barn. Vi er 3 stykker fra styret som deltar, og arrangerer denne turen, men vi har ikke mulighet til å følge opp alle. 

Det er en tur som krever en stor del eget initiativ. Vi skal lage et enkelt program, men alle ting er valgfritt å delta på. Vi kommer også til å ha en back-up plan i tilfelle dårlig vær, men noe regn tåler vi 😉 

Det må minimum være 12 deltakere for at turen skal bli gjennomført. Er det ikke nok påmeldte i denne omgang, vil vi prøve igjen på et annet tidspunkt.

Påmeldingsfrist 1. Juni

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer