Velkommen til Vest-Agder lokallag

Kontaktperson
Styre til 2024 til 2025 vest Agder

Styremedlemer

Anne Cæcilie Ofstad
Teresa Hoang Pham
Scott Drangsholt
Nancy Antonisen
Linda Ørseng

Autismeforeningen i Norge er en forening for mennesker med autisme, deres foreldre, familie, nærpersoner, fagfolk og andre interesserte.

Vest- Agder Lokallaget er drevet av frivillige foreldre/foresatte til mennesker med autisme og mennesker som selv har en autisme diagnose.

Som medlem vil du få del i de aktiviteter som lokallaget arrangerer, få tilsendt fagtidsskriftet «Autisme i dag» 4 ganger i året, samt tilbud om kurs, møter og seminarer.
Som lokallag er vi med på å skape treffpunkt for mennesker med autisme, både barn, ungdom og voksne. Foreldre/foresatte og søsken har også behov for å møte andre i samme situasjon og da arrangeres foreldretreff og søsken kan også delta på arrangement.

For arrangement se aktiviteter

For å bli medlem trykk her .

Vi tilbyr to typer medlemskap:

Hovedmedlemskap for 400 kr per år:
Dette er et personlig medlemskap for alle over 15 år. Medlemskapet gir automatisk medlemskap i fylkeslaget der du bor. Medlemskapet inkluderer et abonnement på medlemsbladet «Autisme i dag».

Husstandsmedlemskap for 50 kr per år: Dette er et personlig medlemskap for alle uansett alder. Medlemskapet registreres med fødselsår og adresse, og må være tilknyttet et eksisterende hovedmedlem registrert på samme adresse. Husstandsmedlemskapet koster 50 kr pr/år pr husstandsmedlem. Du kan i tillegg tegne abonnement på Autisme i dag for 300 kr per år uten å tegne medlemsskap.

Likepersonsarbeid

Det kan være godt å snakke med en likesinnet, og vi som er likepersoner deler gjerne av vår erfaring. Etter at diagnosen er satt, sitter vi ofte igjen med mange spørsmål og ønsker kontakt med andre i samme situasjon, eller noen som har vært igjennom det samme.
Fylkeslaget har likepersoner som selv er pårørende med barn og ungdommer med diagnose innen autismespekteret eller er autist selv.
Vi er ikke fagpersoner, men kan være en samtalepartner, som lytter til dine utfordringer. Likepersonene har taushetsplikt.

For å finne likepersoner trykk her

Kontaktinformasjon: vest-agder@autismeforeningen.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Aktiviteter

Ingen arrangement funnet!

Siste nytt fra lokallaget

Ukategorisert
Tur til Knaben
Ukategorisert
BALU forskningsprosjekt om barn med autisme og læring
Tema
Oversikt over hjelp man kan søke om til barn med spesielle behov
Bøker, film, musikk
Autisme og atferdsanalyse — til evigheten og forbi Magdalena Hernes, Kenneth Larsen
Bøker, film, musikk
Litteraturtips om ASD
Tema
Diverse linker

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer