TV 2 og Teddy TV-Ønsker du/dere delta i norsk dokumentarserie «Employable Me»

Mitt navn er Mona Wold og jobber som caster/researcher i Teddy Tv.

TV 2 og Teddy TV skal lage den norske versjonen av BBCs dokumentarserie Employable Me. Serien handler om mennesker med nevrobiologiske diagnoser som Tourettes syndrom, Autisme, ADHD og Asperger syndrom som søker etter arbeid.  Målet er å bli kjent med mennesker som har et annet utgangspunkt enn folk flest, samtidig som vi vil sette fokus på et inkluderende arbeidsliv.

Vi er i slutten av castingen og er på jakt etter våre 3 siste deltakere til dokumentarserien og vi lurer om noen har lyst til å melde seg på dette programmet?. Vi er ute etter de som ikke har jobb eller som har en mindre deltidsstilling som ønsker å komme seg i arbeid eller gjøre noe annet.  Kan vi ta en prat?:)

Her kommer litt mer info:
Filmingen starter våren 2017 og varer frem til sommeren. Hovedpersonene følges av et tv-team i to til tre måneder. Alle opptaksdager avtales på forhånd og vil variere fra 1-3 dager i uka. Enkelte uker vil også være helt uten filming.
Underveis får hovedpersonene møte fagspesialister, både innenfor sitt diagnosefelt og innenfor arbeidsrekruttering. Fagspesialistene vil kartlegge den enkeltes styrke og gi veiledende råd for hvilken jobb eller utdannelse som kan passe.

I løpet av disse månedene må hovedpersonene ha et reelt ønske om å søke arbeid. Og være villig til å prøve ut forskjellige yrker. Men alle i serien vil ha egen bestemmelsesrett over hva slags arbeid de skal søke. For noen vil det ende i en fulltidsstilling, mens for andre vil kanskje en deltidsjobb eller lignende være mer riktig.
Å være med i Employable Me skal være en god og forhåpentligvis lærerik opplevelse. For å sikre dette vil alle hovedpersoner få en prat med vår psykolog. Både for å kartlegge at deltakelsen ikke vil ha en skadelig effekt, og for å gi en trygghet i hva man faktisk skal være med på.

ER DERE INTRESERT I Å DELTA?

TA KONTAKT MED :

Møre og Romsdal Fylkeslag

Nestleiar: Laila Hauknes Thomassen, Kristiansund
Epost: mr@autismeforeningen.no Mob: 470 41 929

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer