Individuell Plan i kommunene

Oppdatert feb 28, 2020 @ 10:42

Når en person har behov for langvarige og koordinerte tjenester fra både kommunen og spesialisthelsetjenesten, er det kommunen som har hovedansvaret for at det blir utarbeidet en individuell plan. Spesialisthelsetjenesten har plikt til å medvirke.

Kommunen skal tilby pasient/bruker en koordinator som skal sørge for nødvendig oppfølging, samordning og fremdrift i arbeidet med individuell plan.

Oppdatert: 06.12.2017
Helseregion Helseforetak med oversikt over koordinerende enheter i kommunene i sitt foretaksområde
Helse Sør-Øst Akershus universitetssykehus
Oslo universitetssykehus