Spørreundersøkelse for studenter med autismespekterdiagnose i høyere utdanning

Universitet i Oslo og Høgskolen i Østfold forsker på studenter med autismespekterdiagnose sine opplevelser av studieliv og tilrettelegging. Svar på undersøkelsen og bli med i trekningen av et gavekort på 500kr!

«Autistiske studenter i høyere utdanning: opplevelser av studieliv og tilrettelegging» er en ny spørreundersøkelse fra en gruppe forskere ved Universitetet i Oslo og Høgskolen i Østfold. Målet med studien er å få mer informasjon om autistiske studenters opplevelser av studielivet og deres behov for tilrettelegging, slik at disse bedre kan tilpasses autistiske studenters faktiske behov.

Både nåværende og tidligere studenter med en formell autismediagnose og selv-diagnostiserte/identifiserte kan delta. Det samles også inn data fra ikke-autistiske studenter (både med og uten tilretteleggingsbehov), og dermed kan mange ikke-autistiske pårørende delta.

Som takk for deltakelse i spørreundersøkelsen, kan deltakerne være med i trekning av gavekort på 500,- (10 stk.). Bruk denne lenken for å svare på undersøkelsen: https://nettskjema.no/a/402403

Tekst og bilder: Elisabeth Deilhaug, Stipendiat ved NevSom – Nasjonalt kompetansesenter for nevroutviklingsforstyrrelser og hypersomnier

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer