Sponset tur til autismekonferansen i Danmark

Styret i Telemark Autismeforening har vedtatt å sponse turen til et av våre medlemmer som vil delta på årets Skive-konferanse som finner sted 8.-9.november. I tillegg vil et av våre styremedlemmer være med.Konferansen henvender seg både til foreldre og personer med autisme spektrum forstyrrelser og til fagfolk i hele Europa, som arbeider med mennesker med autisme spektrum forstyrrelser. 

Gå inn på www.skivekonferencen.dk for å få mer informasjon om programmet og ulike workshops.

 

 

Siden søknadsfristen for deltagelse ved konferansen er ved å renne ut, ser vi oss også nødt til å sette en kort frist på dette tilbudet. Er du genuint interessert i å være med, send en kort begrunnelse for hvorfor du vil være med og send med navn og telefonnummer til telemark@autismeforeningen.no så vil vi trekke ut et medlem som får være med på tur.

Vi må gjøre oppmerksom på at avreise vil skje dagen før konferansen (7.november, med båtreise kl.08.00) og hjemreise vil være dagen etter konferansen (10.november, med båtreise kl.12.45). Overnatting, båtreise, konferanse og felles kjøring med styrets medlem, vil bli dekket av Telemark Autismeforening. Skulle du ha andre ønsker (overnatting, reisetidspunkt eller kjøre selv), må dette da ordnes på egen hånd. 

Den som blir den heldige utvalgte, må blott skrive et lite reisebrev etter endt opphold og være tilstede ved neste medlemsmøte hvor styremedlemmet vil gi resten av Autismeforeningens medlemmer mulighet til få et referat fra årets Autismekonferanse i Danmark.

Ved spørsmål, send mail til telemark@autismeforeningen.no

Søknadsfrist:        20.september 2013

Med vennlig hilsen 

Styret

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer