SPISS KURSKATALOG VÅREN 2015

SPISS-KURSKATALOG våren 2015 (Lastes ned her) nyspisslogo

Mange nye og spennende tema for deg som er interessert i autismefeltet.

Vedlagt finner du den splitter nye kurskatalogen vår, for vårsemesteret 2015.  Også dette semesteret har vi mange nye og spennende kurs å by på. Kurset «Et godt voksenliv med Asperger syndrom» presenterer to av Sveriges beste forelesere som selv har Asperger syndrom. I tillegg er de utdannet innen henholdsvis pedagogikk og psykologi og jobber begge i et firma som bare ansetter personer med Asperger syndrom. Dette kurset holdes to ganger, en gang på dagtid og en gang på kveldstid – velg det som passer best! En annen nyhet er kursene om leseopplæring og matematikkopplæring for barn med autisme samt kurset om å være en god samtalepartner, 12. mars. Så her er det mange ting å la seg friste av!

Vi håper du blir fornøyd med vårens kursutvalg og at du finner et eller flere kurs du gjerne vil delta på! Husk at alle kursene har begrenset deltakerantall og at vi fyller dem opp etter «først til mølla» prinsippet, så ikke vent for lenge hvis det er noe du virkelig vil ha med deg!

Priser, tider og steder for de enkelte kursene står i katalogen. Som vanlig gir vi grupperabatter.

 

Du kan melde deg på via nettsidene våre eller ved å svare på denne e-posten. Du kan også sende påmelding pr. post eller ta en telefon. Husk å oppgi de opplysningene vi trenger! (Se påmeldingsskjemaet bakerst i katalogen).

 

Velkommen til kurs!!!

 

Med hilsen,

Torill Fjæran-Granum

Daglig leder, SPISS

www.spiss.no / www.spiss.se

tel. 913 04 375

 

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer