Skinnarbu-helgen 2013 vel gjennomført

Fredag 15. – søndag 17. mars 2013 var vi igjen samlet på Skinnarbu. Dette arrangementet har vi hatt i flere år nå og som vanlig koste både unge og voksne seg.

Fredag snødde det en del og det gjorde at kjøreturen opp tok noe lenger tid enn vanlig. Men de fleste ankomm og fikk samlet seg før middagen kl 19. Som vanlig kunne Skinnarbu tilby en god middag med noe for de fleste. Pommes frittes er alltid en hit hos barna.

Aldri har vel tettheten av nettbrett, pc’er og Nintendo være større på Skinnarbu. Ungene storkoser seg og spiller både sammen og side ved side. Er veldig deilig å se barna kose seg slik sammen med andre barn.

Lørdag var været bedre og selv om de ikke var strålende sol var det lite vind og det var deilig å være ute. Det årlige skiløpet ble avholdt i kjent stil og alle kom i mål. Noen tok både to og tre runder. De modigste tok en lengere tur oppe på fjellet, men der blåste det noe mer. 

På kvelden var det middag og premieutdeling til alle som hadde deltatt i skiløpet. Også i år var det lottsalg med en mengde premier. Jeg tror så og si alle vant noe, men noen hadde mer flaks en vanlig denne kvelden. Tror en familie vant over et dusin premier i lotteriet.

Søndag er avreisedag og folk reiser når de vil fra etter frokost og frem til lunsjtid. 

Takk for en fin helg og vi ser alt frem til neste store tur som er Danmark til høsten.

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer