Rush trampolinepark 19 september!

Hei alle sammen! 😊
Jeg vil bare dele litt fra vi var på Rush trampolinepark forrige helg. Det var så gøy, og det var mange som kom og var med å lage dette til en fantastisk flott opplevelse 🥰 Vi hoppet en time, og etter det samlet vi oss på et møterom og spiste litt. Neste gang blir det å bestille pizza fra Dominos som leverer til oss når vi er ferdige med å ha det gøy i parken. Jeg koste meg minst like mye som unga ❤️ Det å vise at man kan leke selv om man blir gammel og skrukkete er helt innafor, hehe.. Man skal beholde det indre barnet i seg ikke sant 🙃
Jeg håper vi ses den 10 oktober😀
 
Jeg gleder meg! Ønsker dere en riktig så god helg videre.
 
Mvh Gro Iren!🌹
 

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer