Ridning på Alna ridesenter fra 7. mars 2020

Autismeforeningen Oslo fylkeslag har gleden av å tilby turridning 10 lørdager til høsten i tidsrommet kl. 11-12 eller kl. 12-13 fra lørdag 7. mars.  Det er plass til 16 medlemmer, dvs. inntil 8 deltagere per time. Tilbudet er for barn, ungdom og voksne med autismespekterdiagnoser som ikke kan komme alene og må ha med egen ledsager.

Rideturene foregår i grønne omgivelser i Alnaparken like ved senteret. Ved dårlig vær brukes senterets ridehall. Alna ridesenter har hester i alle størrelser, både ponnyer, fjordinger og dølahester, og ridningen passer derfor for medlemmer med ASD fra 4 år og oppover. Alle deltagerne får en leier som leder hesten, men alle må i tillegg ha med egen ledsager som bistår rytteren. Det vil være en voksen ansvarlig til stede som organiserer ridningen og veileder hesteleiere. Senteret har gode parkeringsmuligheter og bussholdeplass like ved. Rytterne må ha på seg støvler (gummistøvler er ok) og de får låne ridehjelm på senteret.

Sted: Alna Ridesenter, Alnaparkveien 13, 1081 Oslo (Furuset)
Deltageravgift: kr. 1100,-
Tid: lørdager kl. 11.00 og kl. 12.00

Påmelding

Bindende påmelding sendes til Randi.Nerstad@gmail.com innen 2. mars 2020.

Følgende opplysninger må oppgis ved påmelding:

  • Overskrift: Ridning våren 2020
  • Deltakers navn og fødselsdato
  • Ønsket time/klokkeslett: kl. 11 eller kl. 12.
  • Mobilnummer kontaktperson (foresatt/ledsager)
  • E-postadresse kontaktperson/ledsager

For mer informasjon, send epost til oslo@autismeforeningen.no, randi.nerstad@gmail.com eller ring Randi Nerstad på mobil: 92647625.

Invitasjonen i PDF-format finner du her.

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer