Pustehullet

Pustehullet er en klubb for mammaer i foreningen. Alle er velkommen. Vi har fortrinnsvis samlinger i hjemmene på vanlige ukekvelder 2-3 ganger i halvåret, så kjernen av de aktive bor i Grenlandsområdet.

Vi går gjerne ut og spiser 1-2 ganger i året og da har vi byttet på utesteder i Skien, Porsgrunn og Langesund. Det har hendt at vi spreller litt lenger av gårde også ! Utvider horisonten tror jeg det heter !

Spennende reisemål som hittil er invadert av pustehull-damene er Bergen !!! og Polen !!!! Mammaer som vanligvis ikke stiller på pustehull-kveldene er selvfølgelig velkommen til å bli med på dette.

Pustehullet ble «åpnet» en septemberkveld i 1996 og interessen har hittil ikke avtatt. Det kan variere fra 5-6 til 16-17 stykker hver gang. Formålet er å bli bedre kjent så det er lettere å dele sorger og gleder med hverandre, hvis en ønsker det. Vi har en lett tone, mye latter og av og til har Aud kles-utsalg. Lett servering er innført da det ikke skal være en byrde å åpne hjemmet sitt. Høres ikke det veldig greit ut da ? – Det er det !

Administrator Åse Kari Abrahamsen kan kontaktes hvis du lurer på noe mer nå.

Ring Tlf. 35 52 92 04

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer