Protokoll fra styremøte 02/24

Protokoll til styremøte 02/24

Dato: 15/2-24

Sted: Torggata 10

Tid: kl 18-20

Til stede: Helene, Rob, Gine, Torild, Monica, Carine og Helene E.A

Frafall: Anita 

Sak 12: Godkjenning av innkalling og saksliste Godkjent

Sak 13: Godkjenning av protokoll 01/24 Godkjent

Sak 14: Økonomi – dato for arbeidsmøte før 1.april. Rapportering av psykiatrimidler og flere søknader. Arbeidsmøte 7. mars kl 18.00 (Helene, Rob, Monica, Carine, Torild og Helene E. A. kommer). Monica skal ha opplæring på søknaden Olav Thon, og kommer tilbake med dato. Budsjett skal vi ta på neste arbeidsmøte, gå i mellom det sammen. 

Sak 15: Evaluering av ungdomsklubben. Det har vært lite oppmøte, 4 stykker. Kanskje det kan være en dum dag og ha det på. (mulig på grunn av nonstop-klubben) Vurdering uka etter vinterferien. Ta et møte med Mattias, Helene sjekker ut når det passer for han. 

Sak 16: Evaluering av arbeidshelg.  Kjempe bra. Nyttig og lærerikt. Eventuelt 2 arbeidshelger i året, for nå blir det et år for nye styremedlemmer å vente på opplæring av lokallaget. 

Sak 17: Kurs med Terje Wårheim 3 og 18. Kl 16-21.30 april – finn lokaliteter – må ha en som kan sende ut invitasjon til skoler, bhg osv. (Monica sjekker personalrommet på Moflata og auditoriet Hjalmar. Helene E.A tar bilde av lokale på stigeråsen. Gine sjekker skien vg og gjerpen) Helene K sender ut invitasjon når vi vet sted. (Noe av invitasjon er laget)  

Sak 18: Årsmøte 16. mars – gjennomgang av alle papirer før utsending. Klargjøring av oppgaver for styret, avtale oppmøtetid, oversikt påmeldte og sende Helene AE send inn til fritidsparken. Dato for konstitueringsmøte 20.3.24 kl 18.00  (Årsmøte oppmøte kl 15.00)

Sak 19: Aktiviteter – skøytebanen 19/2. 15 påmeldte hittil.  

Sak 20: Politisk arbeid – Helene og Helene har vært intervjuet av TA. (Fått kommentar av kommunalsjefen.  Mammaklubb har vært i utvalget for helse og velferd . Halvor Berg Hansen og Emilie Schaffer har lyst til å komme på et styremøte. Paneldebatt? 

Sak 21: Funkis og likeperson.no. Er oppdatert. 108 registrerte aktiviteter i 2023, så det er utrolig bra. 

Sak 22: Eventuelt Oddvar Hopen sitter i rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne i kommunen og på fylkesnivå. Han ville komme for å høre mer om foreningen/Autisme. 

Lene Vågsli leder i Telemark arbeiderparti. Vil komme og vite mer om autismeforeningen.

Kontaktpersonene til ungdomsklubben er Carine og Torild, og leder sender informasjonen ut på mail. 

Gruppetur: Solgården, Spania. ? Gine fikk pris juni i år 15000 for personer over 18 en og 7000 for barn under 12 år. Ledsagere gratis. Vi kan arrangere ?? Spandere utflukter, men deltakerne betaler turen selv? I 2025? Lodde stemningen om syden tur i 2025 på Danmarksturen i år. 

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer