Musikkundervisning

Vi har følgende hyggelige melding å meddele:

Hei, mitt navn er Tone Rose Bratland. Jeg er sanger og låtskriver.

Jeg kommer opprinnelig fra Vinje i Telemark, men bor nå i Åsane. Jeg er aktiv sanger og låtskriver. Jeg kommer fra en folkemusikkfamilie slik at musikken har alltid vært en viktig del av mitt liv. Fordi jeg som 12 åring ble kåret til Norgesmester i seljefløyte har jeg også jobbet flere år som fløytelærer ved siden av musikken min. Jeg skriver all musikken jeg utgir selv. Musikken min finnes både på Youtube og Spotify. Videre har jeg lang erfaring med opptredener i mange sammenhenger som kreativ prosjektleder for konserter og musikkvideoer mm.

Jeg har nå startet opp med musikkundervisning for barn/unge med særskilte behov. Jeg ønsker gjerne å tilby musikkundervisning for barn og unge innen autismespekteret.

Jeg har mange ulike instrumenter og hjemmestudio til bruk i undervisningen. I rolige omgivelser hjemme hos meg ønsker jeg å møte barnet gjennom musikken for å skape glede og mestring. Dersom barnet er i stand til å lære et instrument er det og en fin mulighet, både på gitar, piano, trekkspill, tromme og fløyte.

Målet mitt med undervisning er å skape glede og mestring og forhåpentligvis kan timene være en veg for barnet til å vise hvem de er og hva de føler.

Dersom dette kan være av interesse kan jeg tilby en gratis prøvetime, ellers vil prisen være 350 kr pr klokketime. For noen barn blir det for lenge med en klokketime slik at lengde og pris avtales. 

Dersom dette kan være interessant ta kontakt med meg på tonerosebratland@gmail.com

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer