Medlemsaktiviteter i juni fra autismeforeningen – Oslo fylkeslag

Vi i autismeforeningen Oslo fylkeslag har flere aktiviteter i juni. Her kommer en oversikt og informasjon om påmelding. 

For de yngste barna (1-7 år)  med autisme diagnose og deres søsken har vi nå ett samarbeid med Oslo mikrolekeri. Vi har leid hele lekelandet for å kunne tilrettelegge for mer skjerming og mindre sanseinntrykk enn det er på sånne steder i ordinær åpningstid. Selve aktiviteten blir på lørdag 22 juni. Vi vil dele det inn i puljer med plass til 7 barn per pulje. Pulje 1: 14.00-15.00. Pulje 2: 15.00-16.00. Pulje 3: 16.00-17.00. Egenandel på 50 kr per barn. Ønsker dere å melde på deres barn/søsken eller har spørsmål om aktiviteten send en e-post til oslo@autismeforeningen.no Alle barn må ha med en forelder eller ledsager. Husk å gi beskjed om hvilken pulje dere ønsker. 

For tenåringer (13-19 år)
 Autismeforeningen- Oslo fylkeslag inviterer tenåringer (13- 19 år) til Pizza treff på Peppes pizza Nydalen. Dato 16 juni. Tid: 14.00-16.00 For mer informasjon og påmelding. Send en e-post til: hngundersen@gmail.com 

For alle aldre:
Autismeforeningen – Oslo fylkeslag arrangerer turdag på Sognsvann.
NB. Oppmøte ved kiosken

Vi har foreløpig satt opp denne datoen i juni
– Søndag 9 juni fra klokken 11.00-13.00

Gode turstier som passer for alle. For mer informasjon og påmelding ta kontakt med Hege på epost: hngundersen@gmail.com 

For pårørende:
Pårørende / nærperson treff for de som har ASF i familien på Sagene Samfunnshus. Vi møtes for en prat om erfaringer. Det blir servert kaffe og te. Dato 13 juni fra 18.30 til 21.00. 
Det er en gjeng med som møtes, men vi ser at en gruppe vanligvis ikke er så ofte representert og oppfordrer de som har barn i aldersgruppen 2- 8 år spesielt om å komme. 

Vi legger jevnlig ut aktiviteter/foredrag fra oss og eksterne på våre nettsider og facebook sider så ta gjerne en titt der.  På facebook kan du søke opp: Autismeforeningen i Norge- Oslo fylkeslag

Våre nettsider er: autismeforeningen.no (velg Oslo lokallag) 

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer