Litt informasjon angående påmelding og aktiviteter.

Hei, alle sammen!

Jeg stikker innom for en liten påminnelse rundt dette med egenandeler, og påmelding til aktiviteter.
Siden vi nå er igang igjen, og nye medlemmer melder seg på så tenkte jeg at det var på sin plass å forklare hvordan vi styrer våre aktiviteter.

Vi har bindende påmeldinger. Dette for at Aktivitetsleder ikke skal plutselig stå på aktivitetene, også er det ingen som i verste fall dukker opp. Egenandel betales i det man melder seg på, og vippses til #705368, og deretter hvilken aktivitet. Husk å skrive til hvilken dato du betaler slik at jeg kan notere det i riktig måned på deltakerliste til valgte aktivitet.

Dere vil få en bekreftelse så fort jeg ser at det er kommet inn på vipps. Det må fysisk sjekkes, for jeg får ingen melding på at det har kommet inn noe. Jeg sjekker dette når jeg har tid,og nå for tiden når jeg orker å sitte med dette. Det vil ta litt lenger tid nå enn normalt. Men det kommer!

De som har betalt inn for mat til de aktivitetene vi nå IKKE har mat på lenger, vil ha disse pengene tilgode, og kan brukes ved neste påmelding. Jeg kommer til å lage et spørsmål i hvert enkelt skjema om egenandel er betalt, og en boks hvor dere kan skrive om dere har noe tilgode.
Jeg husker hvem som har betalt inn for mye, men greit å bare skrive en liten reminder ved påmelding.

Ønsker dere en riktig god helg!

Mvh Gro Iren 🌹

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer