Kunne du tenke deg å teste en prototype?

Hei!
Vi er en gruppe bachelorstudenter ved Medie- og interaksjonsdesign ved Universitet i Bergen, som for tiden jobber med et system med mål om å hjelpe voksne som opplever utfordringer med sosiale og kommunikative ferdigheter. I denne sammenheng søker vi personer over 18 år med en autismespekterdiagnose, som kunne tenke seg å teste dette digitale hjelpemiddelet.

Cue ønsker å tilby en brukervennlig plattform for de som vil lære og øve på sosiale interaksjoner. Gjennom en tilpasset database med utdanningsvideoer, interaktive verktøy og tilbakemeldinger, ønsker systemet å gi deg selvtillit til å trygt kunne interagere med verden rundt deg, enten det er i arbeidslivet eller andre hverdagslige gjøremål hvor man møter andre mennesker.

Som brukertester vil du få en oppskrift om hvordan du skal navigere deg igjennom prototypen før vi setter i gang, og vi vil veilede deg underveis. Vi tenker å sette av 30 minutt per person. 

Hvis du tilhører målgruppen og ønsker å delta, håper vi du kan stille til brukertesting på Media City Bergen i løpet av mandag 15. mai. Vi ønsker også å tilrettelegge etter eventuelle behov.

Ved interesse eller spørsmål, ta kontakt med ansvarlig student Veslemøy H. Heggen via email Veslemoy.Heggen@student.uib.no så avtaler vi nærmere.»

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer