Klatring, mestringskvelden og God Morgen Norge

klatrebilde
KLATRING PÅ VULKAN KLATRESENTER – LØRDAG 21. APRIL 2012

Målgruppe: Alle interesserte over 14 år, uansett generelt funksjonsnivå eller tidligere klatreerfaring.

Dette er et gratis tilbud til ungdommer over 14 år og voksne med diagnose. Alle som melder seg på må ha følge (f.eks. mor/far eller søster/bror) som kan «styre tauet,» dvs. sikre den som er oppe i veggen og klatrer. Hvis ledige plasser, tar vi også imot deltakere fra andre fylker.

Det kreves ingen spesialutstyr eller forkunnskaper — verken hos den som klatrer eller hos den som sikrer. Instruktører gir opplæring før start og hjelper til underveis.

Dette er en individuell aktivitet – du utfordrer kun deg selv. Samtidig er det en fin anledning til å gjøre noe sammen med/ ved siden av andre. Du kan bare se på hvis du vil.

Bruk denne sjansen til å møte andre og forsøke klatring!  Gå til invitasjonen.  


 mestringsbilde
MESTRINGSKVELD FOR VOKSNE/NESTEN VOKSNE – TORSDAG 12. APRIL 2012

Mestringskvelden er dessverre allerede fulltegnet.  Likevel håper vi at alle interesserte vil fylle ut påmeldingsskjemaet, slik at vi vet hvor mange som trenger et slikt tilbud.  Da kan styret vurdere om det er hensiktsmessig å arrangere en ny mestringskveld til høsten.  Les mer om tilbudet i invitasjonen eller gå direkte til påmeldingsskjemaet.   


Jon Henrik
JOURNALIST MED AUTISME PÅ GOD MORGEN NORGE – FREDAG 23. MARS 2012

Jon Henrik Larsen har autisme og slet med å klare skolen. I dag jobber han med nettavisa si som har ca 6000 lesere daglig. Han er også frilanser for andre aviser.  Og i morgen er han gjest i God Morgen Norge på TV2.  Jon Henrik er å se på programmet ca. kl. 8.40, men tidsskjemaet kan endres i siste liten.  Les mer om sendingen her.  

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer