Julehilsen fra styret

Kjære medlem! 

 
Nå er det bare noen få dager igjen til jul og 2020 nærmer seg slutten. 
Hvordan dette året skulle bli er det nok ingen som kunne sett for seg. Planer har blitt endret og avlyst, begreper som covid-19, korona, pandemi, karantene, kohort, sosial distansering, smitteverntiltak og restriksjoner har blitt en del av hverdagen. 
Dette året har vært utfordrende for oss alle og mange av våre medlemmer har hatt det ekstra vanskelig. Mange har fått redusert eller mistet nødvendige tjenester og tilbud. 
 
Nå står julen for døren med alt det innebærer, på godt og vondt. Noen er veldig glad i jul og gleder seg stort, mens for andre byr det på enda mer utfordringer og man gleder seg til hverdag igjen. Vi håper dere alle finner deres måte å feire jul på slik at det blir en så god opplevelse som mulig for store og små. 
 
Vi håper 2021 blir bedre og at vi igjen kan treffes mer! 
Vi skulle etter planen åpne påmelding til de faste aktivitetene våre nå før jul, men da det fortsatt er mye som ikke er avklart iht restriksjoner m.m, så må vi dessverre avvente det. 
Dere vil få mail før vi åpner, slik at alle har lik mulighet for påmelding. 
På aktiviteter med god kapasitet, og enkeltstående aktiviteter, vil det bli lagt ut informasjon om påmelding på nettsiden vår fortløpende når det er klart. 
 
Årsmøtet er planlagt å holdes lørdag 20.02.21 på Quality hotell Edvard Grieg i Bergen.
Vi planlegger seminar i tilknytning til årsmøtet og er så heldig å få med foredragsholderne som skulle vært med på Høstseminaret som vi måtte avlyse- Judy Rafaelsen, Marco Elsafadi, Stian Orm og Jon Løkke. 
Mer informasjon kommer, men vi håper dere setter av dato allerede nå, så krysser vi fingrene for at korona-situasjonen tillater oss å gjennomføre slik vi ønsker. 
 
Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god jul og alt godt i det nye året! 
 
Julehilsen fra styret i Autismeforeningen, Hordaland
 

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer