Høyt og Lavt Lillestrøm

Lokallaget pleier å leie parken én gang i året. Datoen for 2022 er lørdag 20. august, kl. 14-18. Les mer om de forskjellige løypene og andre aktiviteter under. Annen praktisk informasjon finner du her og i årets invitasjon.

Nærmere informasjon om parken 

Aktivitetsparken ligger i idylliske omgivelser i Sørum kommune. 

Parken har sprettboks (kjempetrampoline), hoppetårn, 10 km med turstier og hele 41 ziplines og 20 ulike aktivitetsløyper. Løypene er bygget inn i det naturlige terrenget og har varierende lengde og vanskelighetsgrad. De har også forskjellige høydegrenser. Vi har oppsummert alt dette i tabellen under, men ikke alt er tilgjengelig hver gang vi er i parken (avhengig av smittevernstiltak osv):

Aktivitet/
Deltakerens høyde 
Kommentar – 
Kos og turgåing på bakkenivåKlatring passer ikke for alle, f.eks. gravide og en del besteforeldre.  Hva med å gå tur i området, grille medbragte pølser i lavvoen eller se på andre som klatrer? Parken har også et lekeområde og en kjempetrampoline uten høydekrav.
Hinderløyper
på bakkenivå
Hinderløypene passer ypperlig for småbarn og andre som ikke kan/vil gå gjennom sikkerhetsopplæring. Bruk hjelm.
Deltakere
under 110 cm
Disse deltakerne kan klatre i de oransje løypene etter å ha vært gjennom sikkerhetsopplæring.
Klatring for personer mellom 110-140 cmDisse deltakerne kan klatre i de oransje og grønne løypene etter å ha vært gjennom sikkerhetsopplæring.
Klatring
for personer
over 140 cm
Etter sikkerhetsopplæring kan unge/voksne over 140 cm klatre i alle løypene (oransje, grønne, blå og røde) så lenge bemanning er på plass. De ansatte gjør forskjellige løyper tilgjengelige mens vi er der, slik at vi kan få nye utfordringer underveis.
Tårnet og den
svarte løypa
Vi vet ikke om parkens eneste svart løype (svært vanskelig) og tårnet vil være tilgjengelig mens vi er der men sjansen er størst i vanlig åpningstid (frem til kl. 16).  Sikkerhetsopplæring er selvfølgelig påkrevd.

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer