Høstens aktiviteter 2019

Høsten er på vei og vi starter opp igjen aktivitetene våre litt etter hvert. Håper vi ser dere på noen aktivitetene løpet av året! 

Som sagt tidligere, vi ønsker veldig gjerne å komme i kontakt med medlemmer som ønsker å bidra til treffpunkt utenfor Bergen. Foreldretreff, fritidsaktivitet eller annet dere ønsker. Vi hjelper selvsagt til med veiledning og  rekruttering og dekker dine utgifter til transport og evt. mat. Som takk for innsatsen dekker vi også dine utgifter til Høstseminaret. 

Ønsker du å bidra eller har spørsmål, kan du ta kontakt på hordaland@autismeforeningen.no eller på telefon 91104551 til Elisabeth Johansen.

Onsdag 14. august arrangerer vi et kveldskurs i Fana kulturhus. Tema er «Adferd som utfordrer» og foreleser er Terje Wårheim fra Glenne regionale senter for autisme. Det er fortsatt ledige plasser, vi har forlenget påmeldingsfristen til tirsdag kl.23.00. 

Lørdag 21.september viser vi, i samarbeid med Gaia-film, filmen om Ervin. Etterpå blir det paneldebatt. Dette er gratis for medlemmer, men alle må løse billett på forhånd. Ta kontakt med Elisabeth på epost eller SMS 91104551 for å få kampanjekode så billetten blir gratis. 

Høstseminaret i år er 19.-20.oktober på Quality hotell, Edvard Grieg på Sandsli. 

Invitasjonen er like rundt hjørnet. Men vi kan røpe at vi i år har flere spennende foredragsholdere og varierte tema. 

Vi er også så heldig at vi har fått god økonomisk støtte i år og dermed har redusert egenandelen på Høstseminaret kraftig. Håper dere benytter anledningen og blir med på en helg med sosialt samvær, god mat og faglig påfyll! 

Ellers har vi en rekke aktiviteter også i høst. Informasjon om disse og påmelding finner dere på nettsiden vår www.autismeforeningen.no/Hordaland.

Vi gjør oppmerksom på at vi fortsetter med differensierte priser slik at det lønner seg å være medlem og ha flere medlemskap. For å benytte medlemspris på aktivitetene må deltakeren (også barn) være medlem.

Hovedmedlemsskap koster 400kr per år. Øvrige familiemedlemmer på samme bostedsadresse (uavhengig av alder) kan meldes inn som husstandsmedlem for 50kr per år. Husstandsmedlemskap gir rett til medlemspris på aktivitetene. 

Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål, ros eller ris! 

Se bilde under for oversikt over aktivitetene høsten 2019 . Se også aktivitetskalenderen vår for mer informasjon om hver enkelt aktivitet og hvordan man melder seg på.

 

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer