Grasrotandelen

Fra Norsk Tippings hjemmesider:

«Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping bestemme hvilket lag eller forening i lokalmiljøet som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for. Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for. Forutsetningen er at laget eller foreningen er registrert i Frivillighetsregisteret.»

Les mer her: https://www.norsk-tipping.no/page?id=498

Fylkeslaget har derfor besluttet å registere seg i Frivillighetsregisteret. Spiller du selv, eller kjenner du noen som gjør det, oppfordrer vi deg eller dere til å støtte oss! Da mottar fylkeslaget 5% av spilleinnsatsen.

Slik gjør du det: Du finner selv mottakeren av din grasrotandel ved å søke frem klubben, foreningen eller organisasjonen – og det finnes flere måte å gjøre det på:

  • Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spilleterminalene. Da søker du opp mottakeren du vil støtte, og aktiverer den som grasrotmottaker av innsatsen din.
  • Dersom du vet organisasjonsnummeret til klubben, kan du oppgi det hos kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene. Fylkeslagets organisasjonsnummer er 986261370.
  • Du kan søke frem klubben eller organisasjonen i ditt hjerte på websidene til Norsk Tipping. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Se også beskrivelser hos Norsk Tipping: https://www.norsk-tipping.no/page?id=93&key=70661

Når du først har registrert et lag som du vil støtte, står du fritt frem til å bytte mottaker så ofte du vil, men du støtter bare et lag om gangen. Du har alltid full oversikt over hvem du støtter. Grasrotandelmottakeren din står nemlig oppført på spillekviteringene dine. For de som ikke ønsker å støtte noen spesielle, vil det også være mulig å reservere seg helt fra Grasrotandelen.

Du kan selv følge med på hvor mye din forening har klart å generere via Grasrotandelen. Dette kan du finne på grasrotandelen.no fra mars neste år. Lag og foreninger som har opparbeidet seg bidrag vil få utbetalt dette 3 ganger i året.

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer