Gokart for søsken uten diagnose fra 13-20 år

Vi inviterer til treff for søsken til personer med ASD i alderen 13 – 20 år! Søskentreffene vil bestå av ulike aktivitetstilbud som vi håper ungdom liker.

Hei, jeg er Lars Jørgen og er bror til 2 med autisme. Jeg er 23 år, for tiden studerer jeg medisin. Jeg har hatt ansvar for Autismeforeningen i Hordaland sin søskengruppen for søsken til personer med ASD i alderen 13-20 år i 1 år nå. Jeg håper du har lyst til å bli med i gruppen og bli kjent med andre som har en bror eller søster med ASD

Hei, jeg er Karine og er søster til 2 med autisme. Jeg er 21 år, for tiden studerer jeg sykepleie. Jeg har hatt ansvar for Autismeforeningen i Hordaland sin søskengruppen for søsken til personer med ASD i alderen 13-20 år i 1 år nå. Jeg håper du har lyst til å bli med i gruppen og bli kjent med andre som har en bror eller søster med ASD

Denne gangen treffes vi på Bergen gokart torsdag 18 januar kl18:00.

Der kjører vi alle to runder hver og så vi avslutter med pizza, brus, prat og latter rundt bordet.

Sted:

Bergen Gokart, Sartorvegen 12 (Kystgarasjen plan B), 5353 Straume.

Egenandel for å deltaer kr.50,-

Vi har begrenset antall plasser, så vær rask med å melde deg på dersom ønsker å bli med oss på dette. Påmelding skjer via denne lenken: Gokart for søsken 13-20 år uten diagnose

Har dere spørsmål så ta kontakt med hordaland@autismeforeningen.no eller SMS til 905 13 434

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer