Forespørsel: Asperger og bibliotek

Akershus fylkeslag fikk følgende henvendelse fra en bachelorstudent: 


Hei, jeg heter Thea Bellen Haflan, og er bachelorstudent på bibliotekutdanningen ved OsloMet. I min bacheloroppgave ønsker jeg å intervjue personer med høytfungerende autisme (asperger). Jeg ønsker å vite hva du synes om bibliotek, og hvordan du ønsker deg at bibliotekene skal være. Jeg er interessert i å snakke med deg, både om du bruker biblioteket eller om du ikke gjør det. Intervjuet har 8 spørsmål, og vil vare i ca. 30- 45min. Intervjuet vil bli gjennomført digitalt.

Hvis du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å snakke med meg så ta kontakt på mail: s333433@oslomet.no eller telefon: 41 51 07 70.

For å delta må du være over 18 år.

Les mer i informasjonsskrivet til deltakere her:

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer