Forelre-/medforeldrekvelder i November

Her kommer det litt informasjon om hvor og hva som kommer til å skje på foreldre-/medforeldrekveldene i november i Drammen

Hei alle sammen 🙂

Det nærmer seg mamma/medmorkveld, og pappa/medfarkveld 🙂
I den anledning så vil jeg komme med litt informasjon, og en stor overraskelse på slutten av innlegget ❤ 😉


Det blir på Egon som sist både den 11 og den 18 november. Mat kan bestilles ved bordet. Sånn at det blir enklere for alle. Ingen trenger derfor å bestemme seg nå for hva de ønsker å spise. Vil også minne om at man denne gangen må stå for alt av mat og drikke selv. Det er fortsatt noen ledige plasser igjen på begge kveldene. Nærmere bestemt 7 plasser den 11 november, og 9 plasser den 18 november.
Alle som deltar denne kvelden vil få utdelt et lodd når dem kommer. Vi fikk sponset noen dansketurer m/bil til Danmark fra Fjord Line og Color Line🇸🇯⚓ Disse skulle bli brukt ved andre anledninger, men pga sykdom og avlysninger så ble det ikke slik. Derfor tenkte jeg at vi kan dele ut dette på disse kveldene. Slik at gavekortene kan bli brukt. En juletur er jo ikke å forakte vil jeg tro.
Håper å se mange av dere den 11 der jeg kommer til å delta. Jeg gleder meg veldig til å komme litt tilbake igjen nå. Deler linker til disse to kveldene under dette innlegget.
Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag, og ikke minst en strålende ny måned med mange flotte aktiviteter. I november blir det pepperkakebaking i tillegg til de andre faste vi har ❤ Håper vi ses her også


Mvh Gro Iren 🌹🌹
Påmeldingsskjema til:

Mamma/medmorkveld: HER
Pappa/medfar: HER

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer