Samfunnets outsidere og foreldrenes kamp

 

NRK P1 Søndagsavisa har fått innblikk i 18-årige Sigmunds liv: — Når jeg var liten og veldig frustrert over meg selv, så kom jeg ned på knærne, puttet hendene på hodet og denget hodet i bakken. Jeg husker jeg gjorde massevis av det når jeg var stressa.

— Jeg har oppdaget at Sigmund er skuespiller hele tiden, sier Joachim Svendsen, far til Sigmund. Sammen har de vært konsulenter for Det Norske Teatrets oppsetting av  stykket «Den merkelige hendelsen med hunden den kvelden» — der hovedpersonen har ASD.

Her kan du høre NRKs samtale med konsulentene, regissør og hovedrolleinnhaver Emil Johnsen, og i Søndagsrevyen i dag kan du se glimt fra stykket:

Skjermbilde 2014-03-09 kl. 23.21.23

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer