Dette til info!

Hei, alle sammen!

Jeg tenkte bare å komme innom med litt info til hvorfor arrangement for neste år ikke har kommet ut enda, siden ring blir etterlyst i disse dager. (Jeg forstår det godt altså 🥰)

Jeg har liggi med korona den siste uken, og har pga den minimal med energi til å sitte å jobbe intenst med påmeldingsskjema og arrangement her inne og på nettsiden. Så for at det ikke skal bli sånn Harry halvveis har jeg valgt å utsette det litt. Jeg håper virkelig at energien tar seg opp, men jeg har også en familie som trenger litt av min tid nå før jul.

Så prioriteringer blir gjort i høyeste grad! Håper på forståelse, også skal vi nok få til noe i nærmeste fremtid i mellom rapporteringsfrister, og ikke minst innkalling til årsmøte i februar som skal lages 😉

Mvh Gro Iren 🌹

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer