Aspergerbedriftene SA

Aspergerbedriftene SA arbeider med å etablere egne bedrifter hvor mennesker med Asperger syndrom ansettes. Prosjektet ble startet av Autismeforeningen Buskerud fylkeslag høsten 2009.

Det første selskapet er nå etablert, og de ønsker å satse på flere bedrifter i andre deler av landet. Derfor ønsker de å høre både fra grundere og potensielle arbeidstakere med Asperger syndrom. I denne artikkelen kan du lese henvendelsen vi fikk av Aspergerbedriftene.

 


Til fylkeslaget:

Ny info om Aspergerbedriftene

Det første selskapet er nå etablert.

Etter et år med planlegging og prosjektarbeid, er nå det første selskapet i systemet etablert.

Aspergerbedriftene SA, som skal være hovedkontoret i systemet med asbergerbedrifter, ble registrert i Brønnøysund 29.09.10.

Dette hovedkontoret skal fungere som en paraply over de ulike aspergerbedriftene, som vil bli egne selvstendige selskaper.

Dersom dere vet om noen «grundere» som kan være interessert i å delta i en bedriftsetablering i deres nærmiljø, så ta kontakt. Vi er nå klare til starte med etableringene.

PS: Har dere mulighet til å få medlemmer med Asperger syndrom til å registrere seg på vårt registreringsskjema:

http://www.aspergerbedriftene.no/registrering.html

Dermed får vi en oversikt over hvor de bor, deres kompetanse og interesser ol. Denne informasjonen vil vi bruke til å velge ut hvor vi vil satse på bedrifter.

Vi blir også kontaktet av arbeidsgivere som ønsker å prøve mennesker med Asperger syndrom til spesielle arbeidsoppgaver som krever system og nøyaktighet.

Når vi får slike henvendelser, søker vi i denne databasen.

Aspergerbedriftene SA
Postboks 9107 Konnerud
3006 Drammen
Telefon 32889622 – 31307674
http://www.aspergerbedriftene.no

 

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer