Årsmøte 2011

mangfold_puslespill.jpgDet var hyggelig å se så mange av dere på årets "plukk og miks" dag 5. februar 2011.  Dagen startet med årsmøtet.  De som er interesserte kan lese referatet fra årsmøtet, men vi vil bare nevne et par nyheter:

Nytt satsningsområde.  Vi valgte "Mangfold i autismespekteret" som vårt nye satsningsområde.  Vi ønsker å bli flinkere som fylkeslaget for alle, ikke bare for gjennomsnittsmedlemmet men for alle uansett diagnose, kjønn, alder, osv.  Vi ønsker først og fremst økt fokus på klassisk autisme i år, men vi har også tenkt å fokusere litt på individuelle forskjeller. Det er jo slik at selv to "gjennomsnittlige"  medlemmer kan ha vidt forskjellige utfordringer pga tilleggsdiagnoser og målpersonens  individuelle væremåte osv.

Ny oppgave.  Det ble vedtatt at styret skal samle og videreformidle informasjon om Sampro og andre nettbaserte IP-løsninger.  Hvem vil ha en individuell plan som bare skrives ut og glemmes?  En nettbasert individuell plan legger bedre til rette for et aktivt samarbeid og helhetlige, koordinerte, og individuelt tilpassede tjenester.  Vi kommer til å skrive mer om dette i løpet av året.     

– Nye styremedlemmer.  Vi ønsker velkommen til Peggy, Kåre, Gunnar og Berit Kristin, og vi sier tusen takk for innsatsen til de fire som gikk ut av styre — Ragnhild, Allis, Kjersti og Inger. 

Etter årsmøtet spiste vi lunsj sammen på Emma Kafé, som var nesten fylt til randen.  Omtrent 20 barn og dobbelt så mange voksne samlet seg rundt bordene og koste seg med deilig mat.  Samtalene var mange, og felleskap med andre i lignende situasjon er alltid gull verdt.   

Etter lunsj delte vi oss.  Halvparten valgte dialogkonferansen "Plan for en bedre hverdag", og resten prøvde ut én eller flere aktiviteter.  Mange familier hadde det gøy på Sansehuset, mens andre syntes det var deilig å bade i varmtvannsbassenget på Friskhuset og drømme om varmere strøk.  Nytt i år var nettkaféen, som var populær hos både barn, ungdommer og voksne.   Man kan si at årsmøtedagen var et sårt tiltrengt fritidstilbud til vår gruppe.  Les om andre fritidstilbud her.

Vi håper at 2011 blir et like aktivt og positivt år for fylkeslaget som 2010 var.  Les mer i årsmeldingen. 

 

Del på Facebook

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer