Temamøte om autistisk utbrenthet og maskering (Ski)

19. nov 2023
Utløpt!
14:30 - 17:30
Peppes Pizza SkiVelkommen til et temamøte om autistisk utbrenthet og maskering. Maskering er å skjule/ undertrykke hvem man egentlig er for å passe inn i en nevrotypisk verden. Maskering kan på sikt medføre bl.a. fatigue og autistisk utbrenthet. Autistisk utbrenthet er lite kjent utenfor det autistiske miljøet. Lær mer om disse temaene og hvordan bli oppmerksom på tegnene.

Det blir både foredrag og tid til spørsmål og diskusjon. Temamøtet rettes mot alle interesserte – både personer på autismespekteret og støttepersoner.

Når:
søndag 19. november, kl. 14.30 til 17.30

Hvor:

Peppes Pizza Ski Storsenter (ny del)
Adressen er Jernbaneveien 10, 1400 Ski.
Restauranten er i 1. etasje i den nye delen (som også består av hotellet og kinoen).
Se kart over storsenteret her.

  • Kollektiv reise: Restuaranten er bare 4 minutters gange fra Ski stasjon. Lokaltog og regiontog går flere ganger i timen, og det er hyppige tog fra Oslo til Ski. Buss til og fra Ski stasjon går ofte. Se gjerne reiseplanleggeren på ruter.no.
  • Reise med bil: Se gjerne storsenterets egen veibeskrivelse og kartet her. Du kan parkere i parkeringshuset i opptil 2 timer gratis. Parkeringshuset har automatisk skiltgjenkjenning. Står du parkert utover gratistiden må du taste inn registreringsnummeret i en P-automat og betale før utkjøring (hvis du ikke bruker ParkLink-appen). Les mer om parkering her.

Pris:
Gratis for lokallagets medlemmer. Lokallaget spanderer pizza og drikke (ikke alkohol). Gi beskjed om ev. allergier ved påmelding.

Påmelding:
Det er plass til maks 30 deltakere. Førstemann til mølla. Fyll ut påmeldingsskjemaet så snart som mulig, helst innen fredag 17. november 2023. Skjemaet er lagt ut her: https://forms.gle/TgKqKEuG5ypZqVQk8

Spørsmål om temamøtet kan sendes til akershus@autismeforeningen.no eller til Kirsten på tlf. 480 50 178.

Vi gleder oss stort. Velkommen skal du være! 

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer