Søskengruppe for søsken uten diagnose i alderen 10-13 år.

20. mar 2024
Utløpt!
17:15 - 18:45

Autismeforeningen, Hordaland lokallag, har i samarbeid med Autismeteamet i Helse Bergen, gleden av å invitere til søskengruppe for søsken til personer med autismespekterforstyrrelser (ASD). Dette tilbudet gjelder søsken i alderen 10-13 år.

Å delta i Søskengruppen innebærer 5 samlinger med uhøytidelig prat og ulike aktiviteter delvis knyttet til tema. På hver samling vil det bli servert et enkelt måltid.

Det er ønskelig at søskengruppen videreføres etter de 5 samlingene er avsluttet. Vi er da avhengig av at foreldre tar initiativ til dette.

Det vil bli kaffe/te og lett servering også til foreldre i eget rom. Representanter fra Autismeforeningen vil være til stede for foreldrene under samlingene.

Tid: Onsdager fra klokken 17:15 – 18:45 på følgende datoer:

  • 6. februar
  • 13. februar
  • 20. februar
  • 5. mars
  • 20. mars

Sted: FFO, Vestre Strømkaien 7, 5008 Bergen

Deltagere må være medlem i Autismeforeningen i Norge.

Hovedmedlemskap koster kr.400,- og husstandsmedlemskap koster 50 kr per år pr. husstandsmedlem: Dette er et personlig medlemskap for alle uansett alder. Medlemskapet registreres med fødselsår og adresse, husstandsmedlemskap må være tilknyttet et eksisterende hovedmedlem registrert på samme adresse. Dersom du ikke allerede er medlem og ønsker å tegne medlemskap benytter du denne linken: Autismeforeningen – Innmeldingsskjema (jotform.com)

Det er fint om det gis beskjed dersom barnet ikke kan møte på en av samlingene.

Påmelding sendes til hordaland@autismeforeningen.no innen 19.09.2023

Vi trenger følgende informasjon:

Barnets navn og fødselsår, evt. allergier.

Foresattes navn, telefon, fødselsår og e-post.

NB! Vi kan ikke ha flere enn 10 barn i gruppen.

Anette Søreide vil være til stede som kontaktperson på samlingene. Spørsmål kan sendes til anette.soreide@autismeforeningen.no eller telefon 97127539

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer