Buskerud lokallag

25. jun 2022

25. jun 2022

Hei!

Vi fortsetter suksessen med riding hos Hest og mestring på Klekken i Hønefoss også i 2022. Dette har vært et så supert tilbud, og vi vil at dette skal være en fast aktivitet fremover. Det er 4 plasser til disposisjon, og det vil være påmelding som foregående år. Denne aktiviteten er forbeholdt medlemmer av Autismeforeningen.

Påmeldingen åpnes opp mandagen etter siste avholdte aktivitet. Påmeldingsskjema finner du HER

Dette gjøres for at det skal være mest rettferdig for alle. Så alle har like stor mulighet til å bli med. Det er de første fire som sender mail, som også får plassen. Dette synes jeg er den mest rettferdige måten å gjøre det på.
Vi avslutter i grillhytta med å grille litt pølser og sosialt samvær før vi reiser hvert til vårt. Det er en veldig fin måte å bli kjent med andre i samme situasjon, og barna kan dele sin opplevelse de hadde på hesteryggen, leke og ha det gøy imens vi voksne sitter og skravler.

Egenandel for ridingen er 100,- (50,- for kun pølser)
Jeg ønsker alle hjertelig velkomne til et nytt år med riding og moro!

Mvh Gro Iren!