Buskerud lokallag

Egons Drammen, Bragernes torg 13

18. nov 2022

Hei!

Vi gjentar kvelden vi hadde i desember 2021. Vi inviterer fedre, bonusfedre og fosterfedre til en kveld på Egons på Bragernestorget.

Dette skal bli en kveld med mye hygge og humor. Et sted hvor fedre kan dele sine tanker med andre fedre, eller la diagnosene ligge igjen på dørmatta hjemme å kose seg en tur ute på byen.
Det er 15 plasser som vi satser på å fylle 🙂

Foreningen stor for all mat. Det vil si: forrett, hovedrett og dessert. All drikke må evt kjøpes av deltakerne selv. Dette er et lavterskeltilbud til våre medlemmer, men det er også mulig å melde seg på om man ikke er medlem. For de som ikke er medlem av foreningen må da maten betales i sin helhet.

Påmelding gjøres ved å trykke HER! Fristen for påmelding er onsdagen før arrangementet. Vi må bestille maten på torsdag, og derfor må det legges inn hva man ønsker å spise i påmeldingsskjemaet.

Ansvarlig for kvelden i Drammen er Terje Kristiansen.

Vi gleder oss til å ta imot dere!