Buskerud lokallag

Dato

10. okt 2022
Utløpt!

Lekeland!

Dato

10. okt 2022
Utløpt!
17:00 - 19:00

Hei alle sammen!

Vi har gleden av å kunne tilby medlemmene våre aktivitet hos Lekeland i Drammen en gang pr mnd.

Lekeland har tilrettelagt et stort areale for fysiske aktiviteter som øker kroppsbeherskelsen, bedrer motorikken, stimulerer hjernen, og alt i lystbetont lek med andre barn.
Dette vil bli en fast aktivitet hos oss fremover, fordi den har blitt veldig populær blant våre medlemmer.

Vi er veldig glad for at Lekeland hadde muligheten til å ta oss imot, og vi leier hele stedet slik at det ikke er noen andre enn oss ifra foreningen tilstede. Det vil derfor kunne tilrettelegges for våre medlemmer. Musikken slås av når vi er der.
Aktiviteten er for barn opp tilogmed 13 år.


Vi blir satt ut til en pizzabuffet kl 17:30. Barna kan leke ifra de kommer og til arrangementet er ferdig. Her er det ingen tidsbegrensning på hvor lenge vi kan leke. Vi har hele parken i 2 timer, og disponerer den som vi vil selv. Eneste regelen er at man har maten på bordet, og ikke flyr rundt med den i hånda. Det vil også bli muligheter for å velge seg èn drikke til pizzaen, og da kan man velge mellom slush, mineralvann og solrik. De som ønsker kaffe kan få det 🙂 Det vil bli satt ut noen kanner som dere kan drikke av når dere måtte ønske, og det blir satt ut plastkopper om noen måtte trenge litt vann under leken.

Egenandel:

Aktivitet/mat/drikke: 100,-
Mat og drikke: 75,-

Ikke medlemmer? Da må aktiviteten betales i sin helhet.

1 – 18 år: kr. 210,-
Over 18 år: kr. 55,-
67+ år: kr. 30,-

I tillegg tilkommer prisen for mat og drikke på 75,-

Påmeling via denne linken HER! senest fredagen før aktivitet pga pizzabestilling.

Dette er et nytt arrangement for foreningen i Buskerud, og håper vi håper det er mange som har lyst til å bli med oss å leke her i to timer!

Vi gleder oss!

Mvh. Gro Iren!