Sansevennlig julekino (Kolbotn)

10. des 2023
Utløpt!
12:45 - 15:00
Kolben kulturhus

Strandliveien 1, 1410 Kolbotn

Velkommen til en spesialtilpasset sansevennlig visning av «Den første julen i Skomakergata.» Det innebærer lavere lyd, dempet lys i salen og ingen reklame. Og vi har hele kinosalen for oss selv! Filmen har norsk tale, og aldersgrensen er 6 år. Les mer om filmen her.

Målgruppe:
Medlemmer i Autismeforeningen er velkommen til å delta som familie eller sammen med en venn/ledsager. Bli medlem i dag! Alle barn og ungdommer må ha følge, og voksne som trenger tilsyn må også ha med en ledsager. Det er begrenset plass, og derfor er det ikke anledning til å påmelde barnets klassevenn eller andre ekstra gjester.

Når:
søndag 10. desember 2023.
Oppmøte kl. 12.45. Filmen starter presist kl. 13.00, uten reklame før filmen.

Hvor:
Kolben kulturhus
Strandliveien 1,1410 Kolbotn
Kolben ligger sentralt plassert i Kolbotn sentrum, kun et steinkast fra Kolbotn togstasjon (med både tog- og bussforbindelse). På Kolbens nettside finner du kart og informasjon om kollektiv reise samt informasjon om gratis parkering. NB: Kolben har rullestolplasser men mangler teleslynge.

Pris:
Gratis inngang, men mat og drikke betales av den enkelte. Hvis du ikke dukker opp, må du betale for den ubrukte billetten. Se neste punkt.

Påmelding:
Det er plass til kun 50 i salen. Grunnet begrenset plass er det lurt å fylle ut påmeldingsskjemaet her så snart som mulig innen torsdag 7. desember. Påmelding ansees som bindende. Det er viktig at du enten deltar eller tar kontakt så tidlig som mulig hvis du blir hindret fra å delta, slik at vi unngår ubrukte billetter. Hvis du ikke dukker opp, må du betale for den ubrukte billetten (kr. 115).

Spørsmål:
Ta kontakt med oss ved å sende en epost til follo.ain.akershus@gmail.com. Du kan også ringe eller sende en SMS til Roy på tlf. 918 05 753.

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer