Bowling (Strømmen)

05. jun 2023
Utløpt!
18:00 - 20:00

Vi gjentar suksessen fra april og invitere til bowling (alle aldre). Vi skal være på en skjermede del av bowlingsenteret med lavere lyd på musikken. Barn, ungdommer og andre som trenger tilsyn må ha følge.

Når:
mandag 5. juni 2023, kl. 18 til ca. kl. 20.

Hvor:
Bowling1 på Strømmen storsenter
Adressen er Støperiveien 5, 2010 Strømmen
Bowlingsenteret ligger i 3. etasje, med inngang fra storsenteret i tillegg til egen inngang på baksiden. Begge innganger er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Reise med bil:
Kart og veibeskrivelse finner du på Google Maps, men du kan lese mer om å finne frem på strommenstorsenter.no. Bowling1 anbefaler å parkere på plan 4 i det nye parkeringshuset (gratis i 2 timer). Les mer om parkering her. Vi har også hørt at det finnes gratis parkering i 3 timer på motsatt side av elva, et sted ved gangbroen og Sagstien. Bildet her viser området på den andre siden av elva men du må selv sjekke parkeringsskiltene før du parkerer der.

Kollektiv reise:
Strømmen stasjon og bussholdeplass ligger få minutters gange fra senteret. Se ruter.no for rutetider og mer informasjon.

Pris og servering:
Gratis. Lokallaget dekker 2 runder med bowling for opptil 20 personer som ønsker å bowle. I tillegg dekker lokallaget pizza og drikke til alle påmeldte (både bowlere og ikke-bowlere).

Påmelding og spørsmål:
Fyll ut påmeldingsskjemaet her så tidlig som mulig innen torsdag 1. juni. Det er plass til kun 20 som bowler, men andre er velkommen til å bli med og se på, tilrettelegge, snakke med andre e.l.

Upåmeldte kan gjerne stikke innom, men mat og drikke er forbeholdt de som er påmeldte innen fristen. Vi kan heller ikke love at det blir mulig for upåmeldte å bowle.

Hvis du har spørsmål om påmelding, send en epost til nedre.ain.akershus@gmail.com eller ta kontakt med Lora på tlf. 975 00 965. Hvis du har andre spørsmål om aktiviteten, ring Roy på tlf. 918 05 753.

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer