Bowling (Strømmen)

22. apr 2024
Utløpt!
18:00 - 20:00
Bowling1 Strømmen

Støperiveien 5, 2010 Strømmen

Årets første bowling arrangeres mandag 22. april 2024 (alle aldre). Vi skal være på en skjermede del av bowlingsenteret med lavere lyd på musikken. Barn, ungdommer og andre som trenger tilsyn må ha følge.

Når:
mandag 22. april 2024, kl. 18 til ca. kl. 20.

Hvor:
Bowling1 på Strømmen storsenter
Adressen er Støperiveien 5, 2010 Strømmen
Bowlingsenteret ligger i 3. etasje, med inngang fra storsenteret i tillegg til egen inngang på baksiden. Begge innganger er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Reise med bil:
Kart og veibeskrivelse finner du på Google Maps, men du kan lese mer om å finne frem på strommenstorsenter.no. Bowling1 anbefaler å parkere på plan 4 i det nye parkeringshuset (gratis i 2 timer). Les mer om parkering her. Vi har også hørt at det finnes gratis parkering i 3 timer på motsatt side av elva, et sted ved gangbroen og Sagstien. Bildet her viser området på den andre siden av elva men du må selv sjekke parkeringsskiltene før du parkerer der.

Kollektiv reise:
Strømmen stasjon og bussholdeplass ligger få minutters gange fra senteret. Se ruter.no for rutetider og mer informasjon.

Pris og servering:
Egenandelen er på kr. 50 pr. person og skal betales på forhånd som en del av påmeldingsprosessen. Egenandelen dekker inngang til arrangementet, hvor man kan nyte pizza og drikke og få mulighet til å bowle opptil 2 runder.

Egenandelen vippses på forhånd til 510382 (Autismeforeningen i Akershus). Merk betalingen med bowling samt navnet som du brukte under påmelding. Vær forberedt på å kunne vise betalingen i Vippshistorikken ved oppmøte. Hvis du ikke bruker Vipps, kan betalingen overføres til kontonr. 1321.08.02228.

OBS: Vær obs på at påmelding er bindende. Egenandelen refunderes ikke men kan overføres til neste anledning kun hvis du melder forfall før arrangementet starter.

Påmelding og spørsmål:
Vi tar ikke imot upåmeldte. Fyll ut påmeldingsskjemaet her så tidlig som mulig, helst innen torsdag 18. april. Det er plass til kun 20 som bowler, men alle som har betalt er velkommen til å bli med og spise med oss, se på, være tilrettelegger, snakke med andre osv.

Hvis du har spørsmål om påmelding eller betaling, send en epost til akershus@autismeforeningen.no eller ta kontakt med Kirsten på tlf. 480 50 178. Hvis du har spørsmål om selve aktiviteten, ring Roy på tlf. 918 05 753.

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer