Bading på Energisenteret for medlemmer med autismediagnose

10. jun 2024
Utløpt!
17:00 - 20:00

Vi tilbyr bading hver mandag for medlemmer med autismediagnose på Energisenteret ved Haukeland sykehus på mandager fra klokken 17:00-20:00 med oppstart mandag 15. januar 2024.

NB! Det er ikke bading vinter- og påskeferien, og 2. pinsedag.

Medlemmer som er påmeldt kan komme og gå når de vil, men alle må være ute av garderobene senest kl.20:00. Garderober vil ikke bli fordelt, vi oppfordrer de som kan bruke dame- og herregarderobe til å gjøre dette. Vi oppfordrer også de som trenger egen garderobe og samarbeide med andre medlemmer som har behov for det samme, avtal med hverandre om når dere går opp av bassenget.

Dette er et tilbud kun for medlemmer av Autismeforeningen i Norge med diagnose. Alle under 12 år samt de over som ikke er svømmedyktige må ha med seg ledsager ut i bassenget, og da kun 1 ledsager pr. deltagende medlem. Medlemmer som har ledsagerbevis for 2 eller flere personer kan ha med seg det antall ledsagere som beviset tilsier ut i bassenget.

For at alle skal få en god opplevelse i bassenget er det viktig å ta hensyn til hverandre, og at alle deltagere respekterer tiden de har i bassenget. Alle må opp av vannet senest 19:45 slik at alle er ute av garderobene til klokken 20:00.

Autismeforeningen i Hordaland tar ikke ansvar for eventuelle skader eller ulykker. Det vil være badevakter til stede med livredningskompetanse, og det er viktig at alle følger de beskjeder som blir gitt av badevaktene. Vi ber om at ledsager sørger for at barn ikke løper på flisene i lokalet, dette for å forhindre skade.

Spørsmål sendes på mail: hordaland@autismeforenigen.no eller på SMS 905 13 434

Pris 600,- kroner i halvåret.

Påmelding via denne linken: Bading på energisenteret for medlemmer med ASD

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer