Bading for ungdom/voksne fra og med 8.klasse

24. apr 2023
Utløpt!
18:00 - 19:00

Vi tilbyr bading for ungdom/voksne med diagnose fra og med 8.klasse og oppover Sted: Energisenteret ved Haukeland sykehus

Tid: mandager fra klokken 18:00-19:00 med oppstart 16. februar 2023.

Garderober vil bli fordelt av styret, det er viktig at dere skriver navn på ledsager som skal følge medlemmet i bassenget ved påmelding.

Dette er et tilbud for medlemmer av Autismeforeningen i Norge med diagnose. Alle under 12 år, samt de over 12 år som ikke er svømmedyktige, må ha med seg ledsager ut i bassenget, og da kun 1 ledsager pr. deltagende medlem. Medlemmer som har ledsagerbevis for 2 eller flere personer kan ha med seg det antall ledsagere som beviset tilsier ut i bassenget.

For at alle skal få en god opplevelse i bassenget er det viktig å ta hensyn til hverandre. Vi ber om at alle deltagere respekterer tiden de har i bassenget. Alle må opp av vannet senest klokken 18:45 slik at alle er ute av garderobene til neste gruppe kommer klokken 19:00.

Autismeforeningen i Hordaland tar ikke ansvar for eventuelle skader eller ulykker. Det vil være badevakter til stede med livredningskompetanse, og det er viktig at alle følger de beskjeder som bli gitt av badevaktene. Vi ber om at ledsager sørger for at den de ledsager ikke løper på flisene i lokalet, dette for å forhindre skade. 

Husk gjeldende regler for smittevern.

Pris 600,- kroner i halvåret.

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer