Bowling (Ski storsenter)

17. jun 2024
Utløpt!
18:00 - 20:00
Lucky Bowl. Ski storsenter

Jernbanesvingen 6, 1400 Ski

Velkommen til vårt siste bowlingtreff før sommerferien, mandag 17. juni 2024 (alle aldre). Barn, ungdommer og andre som trenger tilsyn må ha følge. Pr. nå kan ikke bowlingsenteret garantere dempet lyd.

Når:
mandag 17. juni 2024, kl. 18 til ca. kl. 20.

Hvor:
Lucky Bowl på Ski storsenter
Adressen er Jernbanesvingen 6, Ski Storsenter, 1400 Ski
Bowlingsenteret ligger i Underetasje Vest (se storsenterkartet/»finn frem på senteret» her).

Reise med bil:
Kart og veibeskrivelse finner du på Google Maps, men du kan lese mer om å finne frem på skistorsenter.no. Parkering er gratis i 2 timer. Les mer om parkering her.

Kollektiv reise:
Ski stasjon ligger 6 minutters gange fra storsenteret. Les mer om offentlig transport på skistorsenter.no og se ruter.no for rutetider og mer informasjon.

Pris og servering:
Egenandelen er på kr. 50 pr. person og skal betales på forhånd som en del av påmeldingsprosessen. Egenandelen dekker inngang til arrangementet, hvor man kan nyte pizza og drikke og få mulighet til å bowle opptil 2 runder.

Egenandelen vippses på forhånd til 510382 (Autismeforeningen i Akershus). Merk betalingen med bowling samt navnet som du brukte under påmelding. Vær forberedt på å kunne vise betalingen i Vippshistorikken ved oppmøte. Hvis du ikke bruker Vipps, kan betalingen overføres til kontonr. 1321.08.02228.

OBS: Vær obs på at påmelding er bindende. Egenandelen refunderes ikke men kan overføres til neste anledning kun hvis du melder forfall før arrangementet starter.

Påmelding og spørsmål:
Vi tar ikke imot upåmeldte. Fyll ut påmeldingsskjemaet her så tidlig som mulig, helst innen torsdag 13. juni. Det er plass til kun 20 som bowler, men alle som har betalt er velkommen til å bli med og spise med oss, se på, være tilrettelegger, snakke med andre osv.

Hvis du har spørsmål om påmelding eller betaling, send en epost til akershus@autismeforeningen.no eller ta kontakt med Kirsten på tlf. 480 50 178. Hvis du har spørsmål om selve aktiviteten, ring Roy på tlf. 918 05 753.

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer