Arbeidssøkere med Asperger syndrom

NAV Senter for yrkesrettet attføring (SYA) har utarbeidet et hefte som skal bidra til økt kunnskap om arbeidssøkere med Asperger syndrom. Målgruppen for heftet er ansatte i NAV, tilretteleggere i attføringsbedrifter og andre samarbeidsparter. Heftet er et resultat av et samarbeidsprosjekt mellom NAV Senter for yrkesrettet attføring, NAV Arbeidsrådgjeving Hordaland og Nasjonal kompetanseenhet for autisme ved Oslo universitetssykehus. Heftet skal distribueres til NAV-kontorene og NAV arbeidsrådgivning i fylkene.

Vi i Oslo Fylkeslag har noen eksemplarer av heftet å gi bort, send oss en e-post dersom du ønsker å motta et eksemplar i posten. Heftet kan også bestilles fra NAV SYA og lastes ned fra NAV SYAs hjemmeside.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer med Asperger syndrom som er arbeidssøkere om å ta med en utskrift eller et eksemplar når dere er i møte med NAV. Hvis mange spør om saksbehandlere i NAV kjenner til heftet, sprer vi raskere informasjon om heftet og innholdet i det i NAV-systemet!

Logg inn

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer