« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Landsmøte 2014: Delegatinnkalling

5. april 2014 - 6. april 2014

Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 5 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

Autismeforeningen i Norge avholder landsmøte 2014 på Rica Alta Hotell i Alta, 5. og 6. april.

Alle som har betalt medlemskontingent kan delta på landsmøtet. Alle har talerett, men bare valgte delegater fra fylkeslagene har stemmerett. Saker som man ønsker skal tas opp på landsmøtet, må gå via fylkeslaget.  Forslag til saker  må være sendt inn til fylkeslaget innen 21. februar.

Arrangementet starter med et åpent seminar fredag 4.april kl.10.00. Påmelding til seminaret gjøres her.

Sakspapirer vil bli sendt dere i slutten av uke 8.

Vi minner om at på Landsmøtet har fylkeslagene 3 stemmer hver. Sammen med sentralstyrets 6 stemmer, gir dette Landsmøtet samlet 63 stemmeberettigede. Det er adgang for fylkenes representanter å avgi inntil 3 stemmer selv om det ikke møter opp så mange fra fylket.

HUSK at bare de som har BETALT MEDLEMSKONTINGENT og har med seg GODKJENTE FULLMAKTER til Landsmøtet har anledning til å stemme! Fullmaktene må være underskrevet av noen fra styret som ikke deltar på landsmøtet.

For ordens skyld minner vi også om reisefordelingen. Reisefordelingen gjelder for to personer fra hvert fylke.

• kr. 1090,- pr. person pr. døgn i enkeltrom
  • kr. 670,- pr. person pr. døgn i dobbeltrom
  • For gjester som ikke skal overnatte er prisen kr.570,- for en dagspakke inkl. lunsj og kaffe/te.

Overnevnte priser forutsetter at det sendes én fellesregning til Autismeforeningen sentralt. Faktura for oppholdsutgiftene for fylkeslagenes representanter vil bli sendt fra kontoret så fort arrangementet er avholdt.

Påmelding til foreningens kontor innen 18.mars 2014.

Vel møtt!

Autismeforeningen i Norge