Aspergertreff

23. oktober 2015 - 25. oktober 2015

Autismeforeningen arrangerer også i år treff for voksne med diagnosen Asperger syndrom.

Årets Aspergertreff holdes på Scandic Holmenkollen Park hotell i Oslo fredag 23. oktober–søndag 25. oktober 2015.

• Invitasjon til Aspergertreffet vil bli sendt ut pr. brev og/eller via e-post til våre medlemmer.
  • For å kunne søke/delta på treffet må du:
  • ha betalt medlemskontingenten for 2015 (En må personlig være medlem.)
  • ha Aspergerdiagnose som også er registrert i vårt medlemsregister
  • være over 21 år.

Invitasjonene sendes ut i begynnelsen av juni med søknadsfrist fredag 24. juli. Søknader etter fristen vil ikke bli vurdert for årets Aspergertreff.

Det er 20 plasser til Aspergertreffet, så alle søkere vil dessverre ikke få plass.  Dersom man har deltatt tidligere på Aspergertreff vil man ikke bli prioritert.

Dersom du har noen spørsmål om Aspergertreffet kan du kontakte Ellen Støa:

• på tlf. 23054572 mandag, onsdag og torsdag mellom kl. 1000-1400.
  • pr. epost: ellen@autismeforeningen.no

Her finner du hele invitasjonen og søknadsskjema som må benyttes: Invitasjon 2015 Holmenkollen Park

Start:
23. oktober 2015