Våre aktiviteter

Gjør oppmerksom på at siste uke med faste aktiviteter er uken 5. – 11. desember 2022

Høstens aktiviteter:

Her er link og informasjon for påmelding til de siste aktivitetene våre nå før jul:

Minner om at hver enkelt er ansvarlig for en selv og evt. barn, samt at all deltagelse på Autismeforeningen sine aktiviteter skjer på eget ansvar.

For å benytte tilbudene må alle deltakerne, barn og voksne, være medlem i Autismeforeningen (hovedmedlem, den personen i husstanden som er over 18 år, eller husstandsmedlem).

Pris for medlemskap er 400 kr per år for hovedmedlem og 50 kr per år for husstandsmedlem. Er du ikke medlem, men ønsker å melde deg inn? Det kan du gjøre her:  Autismeforeningen – Innmeldingsskjema (jotform.com)

Vi ønsker å gi alle våre medlemmer et tilbud, økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse på våre aktiviteter. Dersom du har behov for fritak for egenandel, ta kontakt med oss på mail: hordaland@autsmeforeningen.no   eller ring: 905 13 434, så finner vi en løsning.

6. desember 2022
8. desember 2022