Nyhetsbrev juni 2011

Satsningsområde 2011:  Mangfold i autismespekteret
I dette nummeret:  "Fra fortvilelse til håp"

Fylkeslaget består av medlemmer i et mangfold av livssituasjoner.  Noen medlemmer er voksne med autisme/Asperger, andre er fagfolk, men de fleste er foreldre.  Uansett hvilken livsfase foreldrene befinner seg i, husker de hvordan det føltes når barnet fikk diagnosen og livet ble snudd opp ned.  Disse følelsene blir vi på en måte aldri helt ferdig med.  

Denne artikkelen er til dere som nettopp har vært gjennom barnets utredning.  Den er også til dere som opplever at vanskelige følelser har kommet til overflaten igjen.

Les hele artikkelen her.

Månedens tema:  Et mangfold av bokfristelser 

Fylkeslaget har valgt "Mangfold" som satsningsområde i 2011. Medlemmene våre er ingen ensartet gruppe, og vi ønsker å være fylkeslaget for alle — uansett kjønn, alder, diagnose eller tilleggsproblematikk.  I denne artikkelen tilbyr vi derfor et mangfold av bokfristelser — noe til alle.  Andre boktips finner du her.  

Boktipsene er kun til  til informasjon og inspirasjon.  De er ikke en anbefaling, verken av bøkene eller de kommersielle nettsidene vi linker til.   Tips:  Husk å sjekke biblioteket.  Selv om de ikke har boka du leter etter, kan de likevel prøve å ordne fjernlån fra et annet bibliotek. 

Les hele artikkelen her

 

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer