Nyhetsbrev juni 2011

 

 

Noen som er interesserte i… ? 

Bok "Skikk og bank"Gratis bok til unge som skal bo for seg selv.  DnB-NOR gir bort boka "Skikk og bank:  En bok for ungdom om alt fra flekkfjerning til annuitetslån."  Må hentes i en DnB-NOR filial.

Underskriftskampanje om fribeløpet til uføre.  Regjeringen foreslår å redusere fribeløpet med hele 47.000 kroner!  Les mer om saken på www.ffo.no

Diverse bokprosjekter.  Vi minner om bokprosjektene omtalt i mai-utgaven av nyhetsbrevet.

Videreutdanning i autisme.   Mange høgskoler og universiteter i Norge tilbyr semesterkurs i autisme eller Asperger syndrom. Kursene har som regel helgsamlinger, slik at det blir mulig å kombinere jobb og videreutdanning.  Søknadsfrist for opptak til høstsemesteret pleier å være i juni.

Boligprosjekt i Vestbykommune.  Initiativtakerne er foreldre til funksjonshemmede unge i Son.  De vil gjerne komme i kontakt med flere interesserte.

Tilskudd til utvikling av læremidlerTilskuddsordningen skal bidra til at skoler, fagmiljø, forlag og andre får utvikle og produsere læremidler for elever med behov for særskilte tilrettelegginger.  Fristen for å søke om tilskudd er 1. september 2011.